files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Tesná jednogólová prehra Dukly v Trnave

Hokejisti HK Dukla Michalovce prehrali v zápase 28. kola I. hokejovej ligy na ľade HK Gladiátors Trnava tesne 2:3, hoci už prehrávali 0:3. Góly michalovskej Dukly zaznamenali Patrik Huňady a Ivan Fedorko. Zverenci trénera Milana Staša sa najbližšie dvakrát predstavia doma. V piatok 12. decembra o 17.00 privítajú Považskú Bystricu a v stredu 15. decembra takisto o 17.00 slovenskú osemnástku.

Michalovčania cestovali do Trnavy síce bez kapitána Richarda Šechného, no s cieľom zopakovať v "slovenskom Ríme" úspEch z prvej štvrtiny súťaže. A vo vyrovnanej prvej tretine to tak aj vyzeralo, pretože hráči Dukly v nej mali viac šancí, brankár Gladiátorov Miroslav Hála ale ostal pozorný. Už v 9. minúte Dukla prišla o útočníka Petra Ćížeka, ktorého trafil Šeligom nahodený puk do tváre a v zápase sa Čížek už viac neukázal. Aj napriek tomu mohli otvoriť skóre Michalovčania, Fajčák ale v 12. minúte nastrelil žrdku a následnú strelu Drotára kryl Miroslav Hála. Na druhej strane sa zase na Němca rútil Kovalovský, no blafák mu nevyšiel. V posledných sekundách prvej časti dali o sebe vedieť opäť Michalovčania, Igor Halás ale prestrelil súperovú bránu. V úvode druhej tretiny putoval na trestnú lavicu Filip Podsedlý a jednu sekundu pred návratom jeho faul potrestal úvodným gólom v zápase Urban Demo - 1:0. V 25. minúte mohol vyrovnať Igor Halás, ktorého krásne vysunul Majerník, no Hála najskôr kryl jeho strelu a potom aj dorážku. O dve minúty neskôr už bolo 2:0, keď Němca prekvapil Martin Baran. Michalovský golman pôsobil veľmi neisto a keď ho v 35. minúte prekonal aj Daniel Rosa, na jeho miesto putoval Pavol Borko - 3:0. V záverečných sekundách druhej tretiny sa Michalovčania snažili niečo s výsledkom urobiť, Hála však bol proti. Až v poslednej minúte sa ho podarilo prekonať tečou strely od modrej Patrikovi Huňadymu - 3:1. Ten istý hráč mohol vsietiť v 54. minúte kontaktný gól, samostatný nájazd na Hálu však nepremenil. Trnavský golman si následne poradil aj s dvoma dobrými pokusmi Igora Halása. Michalovčanom sa predsa len podarilo zaznamenať kontaktný gól, keď v 59. minúte skóroval Fedorko, vyrovnávajúci presný zásah ale už neprišiel a tak sa trnavským "gladiátorom" podarilo po prvýkrát v tejto sezóne zdolať michalovských "vojakov".

HK Gladiators Trnava - HK Dukla Michalovce 3:2 (0:0, 3:1, 0:1)

Góly: 24. Demo (Bachratý, Krajčík) pres/1, 28. Baran (Poláček), 35. Rosa (Barinka, Bachratý) – 39. Huňady (Fajčák), 59. Fedorko (Halás, Majerník)

Vylúčení: 3:7. Presilovky: 1:0. Oslabenia: 1:0. Rozhodovali: Adamec – Moravec, Mráz.

HK GLADIATORS: Hála – Reho, Poláček, Krajčík, U. Demo, Kubica, Valjent, Šišmič – Budiak, M. Baran, Môcik – D. Rosa, Bachratý ml., P. Barinka – Závodský, Hrbáčik, Jak. Macháč – Kamenický, Kovalovský, D. Božik.

HK DUKLA: Němec (35. Borko) – Kubát, M. Šterbák, V. Urban, Ján Šeliga, M. Tkáč, Briják – Fajčák, Drotár, Halás – Cmorej, Majerník, Čížek – Banovský, Huňady, Podsedlý – Fedorko, Buraľ, M. Schnelly.



Uverejnené: 10.12.2014 19:47:52 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.