files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Teší ho, že sa konečne chytil, hetrik ho určite bude niečo stáť

V zápase michalovskej Dukly so slovenskou osemnástkou gólovo explodoval útočník Tomáš Banovský. Odchovanec michalovského hokeja zaznamenal proti mladíkom hetrik, keď vsietil prvý, siedmy a posledný ôsmy gól, a k tomu všetkému pridal aj jednu asistenciu.

Útočník tretej lajny tak so štyrmi kanadskými bodmi rázom ašpiroval na prvú hviezdu zápasu. „Konečne mi to tam padlo,“ uviedol autor hetriku. Ten je presvedčený, že ho prvý tohtosezónny hetrik ho bude niečo stáť. „Určite mi to chlapci v pondelok na regenerácii spočítajú a bude ma to stáť nejaké to euričko, alebo klobásky či párky,“ s úsmevom na perách poznamenal Tomáš Banovský, ktorý sa následne pustil do hodnotenia duelu, v ktorom Dukla zvíťazila 8:2. „Aj keď sme s nimi dvakrát hladko vyhrali, vedeli sme, že nás nič ľahké nečaká. Mladíci hrali to, čo sme očakávali. Korčuľovali, boli drzí, dohrávali súboje, prezentovali sa teda tak, ako v ostatných dueloch. Síce naše víťazstvo znie vysoko, no hlavne v prvej tretine to ľahký zápas nebol,“ podotkol Tomáš Banovský.

S jeho slovami sa dá iba súhlasiť. Michalovčania síce v prvej tretine dvakrát viedli, no hostia zakaždým dokázali odpovedať. To sa im nepodarilo až na tretí Fedorkov gól, ktorý dodal domácim psychické sily. Tí v druhej časti spustili na mladíkov oheň a síru. Výsledkom toho bolo devätnásť striel na súperovu bránu a päť gólov sieti bezmocného Vladimíra Cibulku. Práve v druhej tretine mali Michalovčania v poslednej dobe problémy. Teraz na to dali zabudnúť a piatimi gólmi zlomili odpor súpera, ktorý poriadne hrýzol. „Raz sa darí v prvej tretine, raz v inej. Nebol to príliš ťažký súper, no nesmeli sme ich podceniť a hlavne v prvej tretine mladíci ukázali, že hokej hrať vedia. V druhej tretine sme sa však nakopli a pred náročným programom, ktorý nás čaká cez víkend sme sa dobre naladili,“ podotkol Banovský, na ktorého s jeho spoluhráčmi čaká náročný predvianočný víkend. V piatok sa predstavia na ľade Bardejova a v nedeľu na vlastnom ľade privítajú v „plyšákovom“ zápase Detvu. „Čakajú nás ťažkí súperi, no ja verím, že sa na nich dobre pripravíme. V minulých zápasoch sme sa presvedčili, že na nich máme a som o tom presvedčený, že bez šance nie sme ani teraz. Dúfam, že v nedeľu nás prídu ľudia povzbudiť a my ich potešíme dobrým výkonom.“  

Peter Brendza



Uverejnené: 18.12.2014 10:19:42 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.