files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Hladká prehra Dukly v Bardejove

Hokejisti HK Dukla Michalovce prehrali v 31. kole prvej hokejovej ligy na ľade HC 46 Bardejov hladko 1:6, keď ich jediný presný zásah zaznamenal z trestného strieľania Štefan Majerník. Zverenci trénera Milana Staša odohrajú najbližší zápas už v nedeľu 21. decembra, kedy o 17.00 v plyšákovom zápase privítajú na svojom ľade vedúce družstvo tabuľky HC 07 Detva.

Michalovská Dukla nastúpila bez zraneného Ľuboša Fajčáka, no v jej bráne sa predstavil po dlhšej dobe Ivan Fedor. Ten musel byť v úvodnej päťminútovke v poriadnej permanencii, keďže domáci zahrávali až dve presilovky, z tých však nič nevyťažili a udrelo tak na druhej strane. Obrane Bemaca unikol Ivan Fedorko, ktorého zastavil Slimák iba za cenu faulu a hlavný arbiter duelu Jura nariadil samostatný nájazd, z ktorého prekonal Matúša Andreanina (ten vymenil zraneného Palka už v 4. minúte) Štefan Majerník - 0:1. Hostia následne nevyužili takisto dve presilovky za sebou. Čo sa nepodarilo im, podarilo sa v predposlednej minúte prvej tretiny Bardejovu, ktorý využil Gajdošom presilovú hru za faul Zoltána Kubáta. Do druhej tretiny vstúpili domáci fantasticky. Najskôr ich poslal do vedenia v 21. minúte Baláž. To však nebolo z ich strany všetko. V 23. minúte putoval na trestnú lavicu Richard Šechný a Gmitter využil presilovku na tretí gól - 3:1. Domáci aj naďalej diktovali tempo hry, Michalovčanov však držal v hre Ivan Fedor. Ten inkasoval až na začiatku tretej tretiny, kedy ho prekonal Matej Hinďoš - 4:1.  Aj keď v následných minútach mali väčšia šance hostia, ktorí chceli niečo s výsledkom urobiť, skóre sa menilo na druhej strane. V 49. minúte putoval na trestnú lavicu Peter Čížek a tretiu presilovku domácich využil opäť Matej Hinďoš - 5:1, a Ivana Fedora vystriedal Pavol Borko. Ani ten si čisté konto neudržal, pretože v 50. minúte ho prekonal Radovan Cútt a tréner HK Dukla Milan Staš si zobral oddychový čas. V poslednej desaťminútovke okrem niekoľkých šancí na oboch stranách zaujala aj hromadná potýčka, no ani to nič nezmenilo na tom, že michalovskí hokejisti po prvýkrát v sezóne našli v Bardejovčanoch premožiteľa.

HC 46 Bardejov - HK Dukla Michalovce 6:1 (1:1, 2:0, 3:0)

Góly: 19. Gajdoš (Baláž, Gmitter), 21. Baláž (Gmitter), 23. Gmitter (Baláž, Cútt), 42. Hinďoš (Vaško, Sabol), 49. Hinďoš (Sabol), 50. Cútt (Baláž, Gmitter) – 10. Majerník (TS)

Vylúčení: 5:12, navyše Poláček, Vaško 5+DKZ hrubosť - Buraľ, Šechný 10. min. nešportové správanie, Schnelly, Drotár 5+DKZ hrubosť. Presilovky: 3:0. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Jura - Hric, Riš.

HC 46: Palko (4. Andreanin) – Takáč, Slimák, Hruška, Gajdoš, Polaček, Hopkovič – Baláž, Cútt, Gmitter – S. Saliji, Prokop, Kohutiar – Hinďoš, Sabol, Vaško – Česelka, Šimčák, Markuš.

HK DUKLA: Fedor (48. Borko) – Šterbák, Kubát, Šeliga, Urban, Buraľ, Tkáč – Drotár, Šechný, Banovský – Čížek, Majerník, Cmorej – Halás, Linet, Podsedlý – Schnelly, Huňady, Fedorko.



Uverejnené: 19.12.2014 19:56:38 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.