files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Milan Staš na lavičke HK Dukla skončil!

To, o čom sa v Michalovciach ticho hovorilo v posledných dňoch sa stáva realitou. Michalovská Dukla mení hlavného trénera. Doterajšieho lodivoda Milana Staša, ktorého rezignáciu Dukla prijala a po ďalšej dohode skončil, nahradil tréner z vlastných zdrojov Štefan Tóth. Ten sa na vedení Dukly podieľal aj v minulej sezóne, keď spolu s Petrom Tirpákom doviedol mužstvu až do finále prvej ligy. Tóthovým asistentom zostáva podobne ako pri Stašovi Richard Šechný, ktorý je aj kapitánom tímu.

Rezignáciu Milana Staša vedenie Dukly prijalo

Predčasný odchod Milana Staša nabral rýchlejší smer v pondelok, kedy tento rodený Prešovčan ponúkol svoju rezignáciu, ktorú vedenie klubu prijalo. "Pán Staš nám ponúkol rezignáciu a my sme ju prijali. Rozišli sme sa po dohode. Od dnešného dňa teda Milan Staš už nie je trénerom HK Dukla Michalovce," informoval nás prezident HK Dukla Alexander Černega.

Michalovčania už dnes nastúpia v Liptovskom Mikuláši na predohrávku 41. kola prvej ligy proti tímu SR 18. Kto teda zaujme Stašovo miesto? "Od dnešného dňa je tréningovým procesom poverený pán Štefan Tóth, jeho asistentom zostáva Richard Šechný. Táto dvojica teda povedie družstvo v ďalších zápasoch a až čas ukáže, či k ním ešte niekto pribudne, alebo zostane trénerská stolička do konca sezóny na ich pleciach," poznamenal Alexander Černega. Ten nás oboznámil aj s jednou novinkou v hráčskom kádri. "Do Liptovského Mikuláša s tímom cestoval aj brankár Dávid Okoličány, ktorého sa nám podarilo vybaviť a bude teda trénerom k dispozícii už na súboj proti slovenským mladíkom."

(pb)



Uverejnené: 13.01.2015 14:14:33 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.