files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla sa potrápila so slovenskou osemnástkou

Hokejisti HK Dukla Michalovce zvíťazili v predohrávke 41. kola I. hokejovej ligy v Liptovskom Mikuláši nad tímom SR 18 tesne 2:1. Zverenci trénerskej dvojice Štefan Tóth - Richard Šechný síce po prevej tretine prerhávali po góle Patakyho, no Milanom Bednárom a Štefanom Majerníkom otočili skóre zápasu. Najbližší zápas odohrajú Michalovčania na domácom ľade, keď v piatok 16. januára o 17.00 privítajú Trnavu. 

Už bez trénera Milana Staša, pod vedením trénerskej dvojice Štefan Tóth - Richard Šechný, nastúpili Michalovčania na duel proti slovenským mladíkom v oklieštenom zložení, keď k dispozícii boli iba pätnásti korčuliari. Aj napriek tomu si išli hráči momentálne štvrtého tímu tabuľky po povinné body. Túto úlohu im v 5. minúte sťažil domáci Pataky, ktorý prekonal novica Dávida Okoličányho. Ten však následne stiahol roletu a aj keď mladíci Michalovčanov v prvej časti prestrieľali (14:8), gól už nedostal. Od druhej tretiny sa začalo hrať podľa nôt michalovskej Dukly. Tej sa v 23. minúte podarilo počas presilovky zásluhou Milana Bednára vyrovnať na 1:1. Na konci druhej a začiatku tretej tretiny sa museli Michalovčania ubrániť dvojminútovej presilovke o dvoch hráčov (mladíci mali takúto výhodu aj v prvej tretine, kde hrali presilovku o dvoch hráčov minútu a štyridsaťšesť sekúnd). Tú sa im nakoniec podarilo prečkať a v 48. minúte rozhodol o ich výhre Štefan Majerník, ktorý odohral duel netradične na poste obráncu.

SR 18 - HK Dukla Michalovce 1:2 (1:0, 0:1, 0:1) - hralo sa v Liptovskom Mikuláši
Góly: 6. Pataky (Trška) - 23. M. Bednár (Linet, Čížek) pres/1, 48. Majerník (M. Bednár)
Vylúčení: 6:6. Presilovky: 0:1. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Majling - Kollár, Číž. Divákov: 80.
SR 18: Húska - Kolesár, Pokorný, Trška, Mihalko, Themár, M. Jendroľ - Hecl, Sádecký, Pataky - Buček, Valent, Sloboda - Andrisík, Oško, Struška - Horváth, Ondrušek, Žiak.
HK DUKLA: Okoličány - Majerník, Kubát, M. Bednár, Šeliga, Boboš, Briják - Kubiš, Šechný, Banovský - Halás, Linet, Čížek - Fedorko, Schnelly, Podsedlý.



Uverejnené: 13.01.2015 19:32:47 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.