files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla sa potrápila na Považí, domov však vezie tri body

Hokejisti HK Dukla Michalovce zvíťazili v súboji 40. kola prvej hokejovej ligy na ľade HK 95 Považská Bystrica 4:2 a v tabuľke sa tak dotiahli na tretí Bardejov. Dva góly do siete súpera zaznamenal Martin Drotár, po jednom pridali Igor Halás a Filip Podsedlý. Zverenci trénerskej dvojice Štefan Tóth - Richard Šechný si stretnutie najbližšieho 41. kola proti tímu SR 18 predohrali už 13. januára (vyhrali 2:1), najbližšie teda budú v hre až v stredu 28. januára, kedy o 17.00 privítajú družstvo HC 46 Bardejov.

Michalovčania nastúpili na duel na Považí síce bez zranených Brijáka, Huňadyho, Buraľa, Banovského či Cmoreja, no na druhej strane aj s Tomášom Mérym, ktorý do metropoly Zemplína prišiel na skúšku. Prvá tretina síce patrila hosťom, no tí nedokázali streleckú prevahu (na strely 12:3) pretaviť na góly, a tak sa úvodná dvadsaťminútovka skončila nerozhodným výsledkom. Čaro domáceho brankára Buliša odklial až v 35. minúte Martin Drotár, ktorý otvoril skóre. Vrece s gólmi sa roztrhlo až v tretej tretine. Najskôr sa domácim "panterom" podarilo vyrovnať, keď sa v 42. minúte presadil Kovačič, Igor Halás ale o dve minúty neskôr opäť poslal Duklu do vedenia. Považanom sa podarilo vyrovnať aj druhýkrát v zápase, keď v 55. minúte počas presilovky presne mieril Jurášek. Dukla ale prekvapenie nepripustila. V 58. minúte zaznamenal v presilovke svoj druhý gól v zápase Martin Drotár a jednu sekundu pred koncom pečatil víťazstvo Michalovčanov Filip Podsedlý - 2:4.  

HK 95 Považská Bystrica - HK Dukla Michalovce 2:4 (0:0, 0:1, 2:3)

Góly: 42. Kovačič, 55. Jurášek (Koleda) pres/1 – 35. Drotár (Schnelly), 44. Halás, 58. Drotár (Kubát, Linet) pres/1, 60. Podsedlý (Drotár, Šechný)

Vylúčení: 6:4, navyše Zlocha (P.B.) 10. min. napadnutie zo zadu. Presilovky: 1:1. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Píšťanský – Frimmel, Vyoral.

HK 95: Buliš – Hriňa, Prášek, Filo, Fillo, Mikuš, Klačko, Kožúrik – Koleda, Jurášek, Bujdák – M. Trenčan. J. Zlochaml., Ligas – Michálek, Šedivý, Šugár – Kovačič, Kudlej, Švantner.

HK DUKLA: Okoličány – Štrbák, Kubát, Boboš, Budnár, Šeliga, Tkáč – Drotár, Šechný, Méry – Čížek, Linet, Halás – Schnelly, Majerník, Fedorko – Podsedlý, Rožník, Kubiš.



Uverejnené: 21.01.2015 20:19:22 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.