files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Richard Šechný: „Už sa nie je načo vyhovárať, musíme ísť naplno“

Základná časť prvej hokejovej ligy je pred svojím finále. Do jej konca treba odohrať ešte tri kolá, a tak majú tímy poslednú šancu vylepšiť si svoju pozíciu pred vstupom do play-off. To je aj prípad michalovskej Dukly, ktorá je momentálne na piatom mieste, no skončiť ešte za určitých okolností môže aj na treťom.

Michalovčania momentálne strácajú na štvrtý Liptovský Mikuláš dva body (Liptáci ale majú o jeden odohratý zápas viac) a na tretiu priečku, na ktorej je momentálne Bardejov strácajú tri body. Práve držiteľa majstrovského hetriku z posledných troch sezón privítajú v stredu o 17.00 na svojom ľade. „Zostávajú nám posledné zápasy základnej časti a musíme teda zapnúť. Už sa nie je načo vyhovárať, musíme ísť naplno. Naším cieľom je skončiť do štvrtého miesta a začínať play-off pred vlastnými fanúšikmi. Liptovský Mikuláš je momentálne pred nami, no má o jeden odohratý zápas viac. Keď som pozeral na vyžrebovanie, došlo mi, že musíme vyhrať minimálne dva zápasy z troch, ktoré nás čakajú a najlepšie by bolo začať víťazstvom už v stredu proti Bardejovu,“ uviedol kapitán a hrajúci asistent trénera Richard Šechný, ktorý sa následne vo svojej analýze už venoval najbližšiemu súperovi Dukly.

S tým majú Michalovčania v tejto sezóne zatiaľ pozitívnu bilanciu, dvakrát ho pokorili, raz ťahali za kratší koniec. „Bardejovčania majú v tejto sezóne opäť silné mužstvo. Musíme hrať tvrdo, pretože taká hra im vadí a nemajú ju veľmi radi. Je však potrebné si dať pozor aj na zadné vrátky, pretože oni sem prídu určite hrať na brejky. Nemôžeme sa teda v útoku zblázniť a prepadávať v obrannom pásme. Minimálne traja musíme ostávať vzadu a nedovoliť im tak prečíslenia,“ zdôraznil najskúsenejší hráč michalovskej Dukly. Tá minulú stredu natiahla svoju víťaznú sériu triumfom v Považskej Bystrici (4:2) na tri zápasy. Keďže si piatkový zápas v Liptovskom Mikuláši proti tímu SR 18 (2:1) Michalovčania predohrali už týždeň predtým, mali voľnejší záver týždeň. Využili ho aj na nácvik presiloviek, ktoré tímu v predchádzajúcom období nevychádzali? „Presilovkám ani nie. Záver minulého týždňa sme venovali predovšetkým kondícii a dobíjali sme tak baterky. Nácviku herného systému sa venujeme v pondelok a utorok, takže určite príde rad aj na presilovky,“ uzavrel debatu Richard Šechný.   

Peter Brendza




Uverejnené: 27.01.2015 12:39:58 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.