files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla chce do prvej štvorky, potrebuje ale pomoc Trnavy

Hokejisti HK Dukla Michalovce majú pred sebou posledný zápas základnej časti prvej hokejovej ligy, v ktorom na domácom ľade v utorok o 17.00 privítajú celok P.H.K. 3b Prešov. "Vojaci" sú momentálne na piatom mieste tabuľky. Isté je, že vo štvrťfinále play-off, ktoré začína už tento piatok, si zmerajú sily s Liptovským Mikulášom. Otázne je iba to, kto skončí v tabuľke na štvrtom mieste a začne sériu doma.

Michalovčania mali ešte minulý týždeň všetko vo svojich rukách. V dueloch proti tímom z prvej trojky Bardejovu a Detve však nezískali ani bod. Po domácej prehre 3:6 s víťazom ostatných troch ročníkov prvej ligy totiž nezabodovali ani pod Poľanou, kde prehrali 1:3. „Je pravdou, že sme mali všetko vo svojich rukách a nemuseli sme sa spoliehať na nikoho. V obidvoch zápasoch sme sa však nevyhli chybám, ktoré súper potrestal. S Bardejovom nám ušla tretia tretina, kde nás doslova rozobrali. Čo sa týka zápasu v Detve, ten nás môže mrzieť. Myslím si totiž, že v piatok sa tam vyhrať dalo. Rozhodol druhý inkasovaný gól, po ktorom sme to museli otvoriť. V Detve sa však výsledok otáča veľmi ťažko. S jedným streleným gólom sa vyhráva ťažko a presvedčili sme sa o tom opäť aj my,“ zdôraznil na margo ostatných dvoch prehier útočník HK Dukla Michalovce Jakub Linet.

Momentálne sú teda na tom lepšie Liptáci, ktorí majú na štvrtom mieste náskok dvoch bodov a stačí im neprehrať v poslednom kole na ľade Trnavy. Potom Michalovčanom nepomôže ani výhra nad Prešovom, ktorý privítajú v ostatnom kole základnej časti. „Teraz už potrebujeme aj pomoc od iných, konkrétne od Trnavy. V prvom rade sa však musíme pozerať na seba a na náš duel s Prešovom. Čaká nás totiž mladý, snaživý tím, ktorý dobre korčuľuje. Musíme získať tri body, až potom sa môžeme pozerať na to, ako hral Liptovský Mikuláš v Trnave. Na vlastnej koži sme sa presvedčili, že sa tam hrá každému zle a jednoduché to rozhodne nebudú mať ani Liptáci. Uvidíme teda, ako to dopadne,“ podotkol michalovský stredný útočník a k šanciam na prvú štvorku ešte dodal. „Bude to veľmi ťažké, no nie nemožné. Keď zdoláme Prešov, tak podľa mňa je vysoká šanca, že skončíme štvrtí a v piatok začneme play-off doma.“  

Peter Brendza



Uverejnené: 02.02.2015 12:53:06 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.