files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V Nižnom Nemeckom našli mŕtvolu ženy

Asi najväčší šok v minulom týždni spôsobila nájdená mŕtvola ženy, ktorú našiel jej druh v obci Nižné Nemecké v okr. Sobrance.

Nebezpečné vyhrážanie 

Z prečinu nebezpečného vyhrážania poverený príslušník obvinil 28-ročného Richarda z Michaloviec, ktorý včera popoludní v byte na Ul. Nad Laborcom v Michalovciach priložil svojej 31-ročnej manželke pod krk kuchynský nôž, pričom sa jej vyhrážal zabitím. Svojím konaním u nej vzbudil dôvodnú obavu o život. Obvinený bol zadržaný.

Krádeže vlámaním a vypátranie páchateľa


Na parkovisku na Školskej ulici v Michalovciach sa v noci z pondelka na utorok doposiaľ nezistený páchateľ vlámal do motorového vozidla zn. BMW, z ktorého  odcudzil rádioprehrávač, dve tenisové rakety s vakom, notebook a firemné účtovné doklady. Majiteľovi vznikla krádežou škoda 550,-€ a poškodením vozidla škoda 150,-€.

V dobe od 31.03. do 07.04.2010 sa neznámy páchateľ vlámal do strednej odbornej školy na Školskej ulici v Michalovciach a  z kabinetu odcudzil rôznu elektroniku, v hodnote viac ako 3.000,-€.

Michalovskí policajti vypátrali a z prečinu krádeže obvinili 18-ročného Petra z Trhovišťa, ktorý koncom januára z oploteného objektu autosalónu v Trhovišti odcudzil šteňa kaukazského pastierskeho psa. Majiteľovi spôsobil škodu 280,- €.

Nález mŕtvoly

V žumpe na pozemku bývalých štátnych majetkov v obci Nižné Nemecké v okr. Sobrance bola nájdená mŕtvola ženského pohlavia v značnom štádiu rozkladu. Jej nález oznámil 57-ročný Milan D. z Michaloviec, ktorý na spomínanom pozemku dlhšiu dobu prebýval ako  bezdomovec.

Počas doterajšieho vyšetrovania bolo zistené, že ide o manželku oznamovateľa, 50-ročnú Helenu D., ktorá tam istú dobu s manželom žila. V presne nezistenom čase v novembri 2009 ho tam navštívila a manžel ju po slovnej hádke viackrát udrel nájdeným drevom po chrbte a hlave. Keď zistil, že sa nehýbe,  odtiahol ju do zadnej časti maštale, kde ju zakryl vlnitým plechom.  V polovici marca 2010 sa na mŕtvolu šiel pozrieť a odtiahol ju asi 30  metrov k otvoru žumpy, kde telo hodil.  Keď ju v žumpe našli dvaja muži, nález oznámil. Dnes bol vyšetrovateľom zadržaný ako podozrivý, vypočutý a vyšetrovateľ ho pravdepodobne obviní    zo zločinu zabitia. Za tento skutok mu hrozí trest odňatia slobody na 7 až 10 rokov.

Porušovanie domovej slobody – objasnenie

Poverený príslušník Obvodného oddelenia PZ Trhovište obvinil z prečinu porušovania domovej slobody 30-ročného Zdenka z Vŕbnice, ktorý v nezistenej dobe z dvora pri rodinnom dome v obci Hatalov (okr. Michalovce) ukradol náradie a elektrické káble. Majiteľovi spôsobil škodu vo výške 200,-€.                            (vk)




Uverejnené: 17.04.2010 23:14:27 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.