files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Akcia pre divákov. Príď na futbal, hádzanú máš zadarmo!

Veľmi dobrá správa pre fanúšikov športu. Na sobotňajšie popoludnie sa totiž môžu naozaj tešiť. Na futbalistov MFK Zemplín Michalovce, ako aj hádzanárky Iuventy Michalovce čakajú nesmierne dôležité súboje a funkcionári oboch klubov sa dohodli na kompromise. Nielenže sa ich zápasy časovo nepretínajú, ale za vstupenku, ktorú si divák zakúpi na futbalový zápas s tímom FK Slovan Duslo Šaľa (začína od 15.30 hod.), ho pustia na mimoriadne dôležitý súboj Iuventy Michalovce s HC Zlín, ktorý začína od 18.00 hod., zadarmo!

Kto sa teda pred vstupom do Chemkostav arény preukáže vstupenkou z futbalu, má možnosť vidieť nesmierne dôležitý zápas posledného kola WHIL, v ktorom ide aj Michalovciam, aj Zlínu oveľa, zadarmo. Zvlášť Iuventa hrá o zlato. Ak vyhrá, obháji lanský triumf vo WHIL. „Vzhľadom k tomu, že hráme stretnutie posledného kola a ide nám o česko-slovenský titul, chceme podporiť príchod divákov na tribúny Chemkostav arény. V spolupráci s futbalovým klubom MFK Zemplín Michalovce sme sa rozhodli, že vstupenka z futbalového zápasu so Šaľou bude platná aj na náš súboj so Zlínom,“ informoval nás športový riaditeľ michalovskej Iuventy Jaroslav Čúrny. „Navyše, každý divák so vstupenkou v hale dostane aj nápoj zdarma - buď pivo alebo kofolu zdarma, tak ako to bolo v poslednom kole aj minulý rok. Nejde nám o peniaze, ale o diváka a hlavne atmosféru. Ľudia tak za cenu vstupenky z futbalového stretnutia dostanú hádzanársky zápas zdarma a k tomu ešte aj občerstvenie. Samozrejme, nápoj zdarma sa týka aj tých ľudí, ktorí pôjdu iba na hádzanú a zakúpia si u nás vstupenku v cene dvoch eur, ako aj zľavnenú za 50 centov,“  uviedol ešte Jaroslav Čúrny, podľa ktorého sa spomenutá zľava netýka „permanentkárov“ z hádzanej ani futbalu.

Spolupráca môže pokračovať aj ďalej  

Práve medzi spomenutými klubmi sa predminulú jeseň zaiskrilo, keď obaja svoje zápasy roka (Iuventa súboj tretieho kola Pohára EHF so slovinským Zagorím, MFK Zemplín šláger s Podbrezovou) dali v jeden deň na rovnaký čas a divák si tak musel vyberať. Teraz je zrejmý posun vzťahov k lepšiemu, čo má za dôsledok to, že ľudia nielenže uvidia oba šlágre, ale zaplatia za to iba raz. „Spolupráca s futbalovým klubom je už dlhodobejšieho charakteru. Na konci marca oni posunuli svoj zápas s Dolným Kubínom na úradný hrací čas, my sme tak mohli odohrať súboj so Šaľou o 17.30 hod, čím divák neprišiel ani o jeden duel. Keď budeme hrať v závere apríla Slovenský pohár, tak sa to vymení. Vychádzame v ústrety divákovi, preto aby sme mu umožnili vychutnať si obe športové podujatia. Verím, že spolupráca medzi nami môže pokračovať aj ďalej,“ zdôraznil na záver čelný predstaviteľ Iuventy Michalovce.

Peter Brendza




Uverejnené: 08.04.2015 15:57:41 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.