files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovskí dorastenci prehrali v Ružomberku

Starší dorastenci MFK Zemplín sa v sobotňajšom stretnutí 21. kola najvyššej súťaže predstavili na ihrisku rozbehnutého Ružomberka, ktorému podľahli 0:2. V tabuľke im naďalej patrí štrnásta priečka, ktorá je tesne nad čiarou zostupu. Svoju bilanciu budú môcť vylepšiť najbližšími dvoma zápasmi na vlastnom ihrisku. Už v utorok hostia Duklu Banská Bystrica a potom o necelé dva týždne Senicu.


Michalovce nastúpili v Liptove opäť v oklieštenom zložení. Chýbal im nielen ich najlepší strelec Dominik Kunca, ale aj stredopoliar Vladyka a stopér Urban. „Bol to futbal, ktorý sa odohrával iba medzi šestnástkami. My sme boli v útoku absolútne neškodní. Veď prvú strelu na bránu súpera sme vyslali po koncovke Forgáča až v 89. Minúte... Na druhej strane je pravdou aj fakt, že sme mužstvom, ktoré dostáva určite najkrajšie góly v súťaži. Aj v Ružomberku sme inkasovali po strelách, aké sa vidia málokedy. Teraz máme pred sebou dve stretnutia doma, musíme v nich zabojovať, pretože náš prenasledovateľ z Dunajskej Stredy bude ešte poriadne hrýzť,“ povedal tréner michalovských starších dorastencov Ondrej Duda.

Štatistika

Ružomberok - Michalovce 2:0 (1:0)


MFK ZEMPLÍN: Breda - Podhorín, Tokár, Liška, Tomko (80. Dulovič) - Danko, Kovaľ, Mihok, Žido (50. Sabo) - Forgáč, Hami (60. Ivanko).


Najbližší program: 22. kolo (utorok 20. 4. 2010 o 14.00 hod.): Michalovce - Dukla Banská Bystrica, 23. kolo (nedeľa 2. 5. 2010 o 11.00 hod.): Michalovce - Senica.
                                                 (juke)



Uverejnené: 20.04.2010 07:29:32 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.