files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Miss Domaša 2015 sa hlási kastingami. Vyhrá aj do tretice športovkyňa?

Futbalistka. Volejbalistka. Vyhrá aj do tretice titul Miss Domaša športovkyňa? Odpoveď sa dozvieme 18. júla v rekreačnej oblasti Domaša Dobrá. Jubilejný 15. ročník bude moderovať Štefan Skrúcaný. Ako hudobní hostia vystúpia Gipsy King Revival, Rytmus, Kristína, Heľenine oči, Helena Vondráčková a DJ EKG.

Možno náhoda, možno nie, ale pravdou je, že v roku 2013 sa stala Miss Domaša futbalistka Silvia Fialková, ktorá korunku určenú pre víťazku odovzdala volejbalistke Patrícii Nagyovej. Na kastingy sú pozvané všetky slečny vo veku od osemnásť do dvadsaťšesť rokov s výškou minimálne stošesťdesiatosem centimetrov. O nomináciu do finálovej zostavy sa môžu uchádzať na kastingoch v Prešove, Humennom, Stropkove, Košiciach a Vranove nad Topľou. „Samozrejme, niečo na tom bude, že dievčatá, ktoré sa venujú športu, to majú nielen na súťažiach Miss, ale myslím si, že aj v živote ľahšie. Na kastingy by som však rada pozvala všetky, ktorým by som len poradila, aby prišli sebavedomé a hlavne prirodzené,“ uviedla s úsmevom Miss Domaša 2013 Silvia Fialková.

Tesne po vyhlásení výsledkov Patrícia Nagyová pred rokom priznala, že sestra ju musela prehovárať dva dni, aby sa prihlásila. Nakoniec si povedala, že by to mohla byť fajn a zaujímavá skúsenosť. Neľutovala. „Ešte nikdy som niečo také nezažila, pretože moje úspechy som dosahovala prevažne v športovej oblasti, keďže som hrávala dlhé roky volejbal za Spišskú Novú Ves. Všetky blesky fotoaparátov, gratulácie, rozhovory, ba dokonca sa so mnou každý chcel fotiť..., z toho som bola dosť v príjemnom šoku,“ dodala Miss Domaša 2014 Patrícia Nagyová.

Po základných kastingoch sa finálová zostava stretne na sústredení, kde okrem nácvikov choreografií majú organizátori pre dievčatá pripravený zaujímavý sprievodný program. Finále v sobotu 18. júla v rekreačnej oblasti Domaša Dobrá sa bude určite niesť v znamení dokonalej koncentrácie ženskej krásy a skvelej zábavy na obidvoch stranách pódia. „Babám by som odporúčala prihlásiť sa, aj keď si neveria, ako ja. Pretože ako sa hovorí: človek nikdy nevie,“ poznamenala so žmurknutím Patrícia Nagyová. 

Termíny kastingov:

Humenné - 3.7.2015 (piatok) - Jazz Cafe, Námestie slobody 27

Košice - 4.7.2015 (sobota) - Beach Club, Protifašistických bojovníkov 4

Vranov - 5.7.2015 (nedeľa) - Cafe Gallery, Námestie slobody 5

Stropkov - 6.7.2015 (pondelok) - Hollywood Cafe, Akademika Pavlova

Prešov - 7.7.2015 (utorok) - Reštaurácia Kolegium, Hlavná 100

Imrich Makó, PR a produkčný manažér

Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.



Uverejnené: 01.07.2015 14:55:00 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.