files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Druhé víťazstvo MFK Zemplín v príprave

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce zvíťazili vo svojom štvrtom prípravnom zápase pred nastávajúcou sezónou, v ktorej budú po prvýkrát v histórii účinkovať v najvyššej súťaže, v Poprade nad nad nováčik DOXXbet liga skupina Východ FK Spišská Nová Ves po góloch Dominika Kuncu a novej posily Petra Nworaha 2:1 (2:0). V michalovskom drese sa objavil po roku a pol aj Tomáš Sedlák, ktorý nastúpil na zápas v druhom dejstve. Zverenci trénera Františka Šturmu uzavrú sústredenie vo Vysokých Tatrách v poradí štvrtým zápasom hranom v popradskom národnom futbalovom centre v sobotu 11. júla, kedy o 17.00 hod. nastúpia proti poľskému druholigistovi MKS Sandecja Nowy Sacz. Tento duel bude pre nich takisto aj generálkou pred prvým kolom Fortuna ligy, v ktorom v sobotu 18. júla o 19.00 hod. privítajú aktuálneho majstra Slovenska FK AS Trenčín.

FK Spišská Nová Ves - MFK Zemplín Michalovce 1:2 (0:2)

Góly MI: 14. D. Kunca, 31. Nworah

MFK ZEMPLÍN: Kira (60. P. Macej) - Perez (46. Šimčák), Caballero, Podhorin, M. Koscelník - Morlacchi (46. T. Sedlák) - D. Kunca, S. Danko (60. L. Tóth), A. Leško (60. Turík), M. Regáli (46. Mensah) - Nworah (46. M. Hamuľak)

Tréner František Šturma: "Hralo sa na veľmi podmočenom teréne, pretože polhodinu pred zápasom husto pršalo a dážď padal aj počas celého zápasu. Po polhodine hry sme už viedli dvojgólovým rozdielom, po prestávke súper po rohu znížil. V prvom polčase sme boli aktívnejší, súpera sme prehrávali a mali sme aj viac gólových šancí. Keby sme vyhrali prvé dejstvo 5:0, tak by to bolo spravodlivé, ale nepremenili sme vyložené šance. Cez prestávku sme prestriedali a trošku sme odišli, naša hra nebola taká kompaktná a aj tých šancí už bolo menej. V závere sa zápas už len dohrával, náš výkon v druhom polčase nebol optimálny. Náš výkon bol lepší ako proti Popradu, ale ešte musíme pridať, stále je to málo. Nerobím však z toho veľkú vedu, lebo sme v druhom týždni prípravy, do prvého majstráku je ešte deväť dní, tak dovtedy sa to určite zlepší."

Zdroj: mfk zemplín



Uverejnené: 08.07.2015 20:49:10 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.