files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

HIP HOPová udalosť leta 2015 na východe už tento víkend

Po štyroch mimoriadne úspešných ročníkoch festivalu HIP HOP ŽIJE sa milovníci tohto hudobného žánru môžu tešiť na edíciu na východe Slovenska, na Zemplínskej šírave na Moteli Kamenec. Zemplínska šírava sa každý víkend mení na párty miesto, kde prichádzajú návštevníci z rôznych kútov Slovenska i zo zahraničia. Toto leto si už mohli užiť tancovanie v pene na penovej párty, piesok a palmy na Ibize, lyžiarske atrakcie na ApreSki Party, či 48 hodinový tanečný maratón na SunDanceopenair festivale.

Tento víkend prinesie Motel Kamenec opäť niečo nové. Už 7. a 8. augusta je pripravená pre návtevníkov poriadna dávka slovenského hiphopu. Na festivale HIP HOP ŽIJE východ vystúpia tí najlepší zo slovenského hiphopu, raperi, ktorých mená nie sú nikomu cudzie. Headlinerom festivalu bude Kontrafakt, MajkSpirit, Separ, Moja reč, či Zverina. Na Šírave vystúpi aj Elpe, GM Boys (Martel& Gibon), Otis a niekoľko DJov, medzi nimi Grimaso (H16), Roman Zámožný, Lipi, Miko, Necroza Norbert Ronin. HIP HOP ŽIJE východ bude mať aj vlastného moderátora. Hiphopový maratón bude sprievodných slovom uvádzať moderátor Osťo z Hip Hop Reality.

HIP HOP ŽIJE si už priaznivci hiphopumohli počas tohtoročných prázdnin užiť na Zlatých pieskoch, tentokrát môžu neopakovateľnú atmosféru zažiť v jedinečnom prostredí na Zemplínskej šírave. Top hiphopová udalosť leta 2015 na východe sa začína už tento piatok, 7. augusta a potrvá až do nedele rána. Okrem koncertov si návštevníci budú môcť zahrať aj streetball, 8. augusta sa v areáli Motela Kamenec bude konať skvelá športová akcia 3x3 BasketTour 2015. Viac informácii o nej tu.

Limitovaný počet zvýhodnených vstupeniek si môžu záujemcovia zakúpiť predpredaji v sieti Ticketporal, v Košiciach (OC Galéria, Raj cigariet), v Prešove (kaviareň Tazza) a v Michalovciach (OC Zemplín, Raj cigariet). Tí najlepší slovenskí raperi, atmosféra slovenského mora, pouličný basketbal, to je kombinácia, ktorá sa neodmieta. Lineup HIP HOP ŽIJE východ festivalu, ktorý sa uskutoční 7. a 8. augusta, a informácie o ďalších podujatiach nájdete na www.motelkamenec.sk.

TLAČOVÁ SPRÁVA



Uverejnené: 04.08.2015 16:37:07 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.