files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Vydretý postup MFK Zemplín

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce zvíťazili v druhom kole Slovnaft Cupu na pôde účastníka štvrtej ligy Juh SsFZ TJ Sokol Medzibrod najtesnejším rozdielom 2:1 (2:0). O postup Zemplínčanov do tretieho kola sa gólmi postarali Stanislav Danko a Martin Regáli, teda strelci, ktorí rozhodli o víťazstve Michalovčanov aj v sobotu v zápase so Zlatými Moravcami (2:1). Ich ďalším súperom v tejto pohárovej súťaži bude nováčik druhej ligy Východ OFK Teplička nad Váhom, ktorý si postup vybojoval výhrou na pôde Detvy (3:1). Súboj na ihrisku súpera by sa mal odohrať 1. septembra. Zverenci trénera Františka Šturmu sa tak dobre naladili na duel piateho kola Fortuna ligy, ktorý absolvujú v sobotu od 19.00 hod. na pôde Spartaka Myjava.

Stanislav Danko sa opäť presadil strelecky

TJ Sokol Medzibrod - MFK Zemplín Michalovce 1:2 (0:2)

do 3. kola Slovnaft Cupu postúpil MFK Zemplín

Góly: 59. Bobok - 3. S. Danko, 32. M. Regáli

ŽK: 44. Belko, 74. Samuelčík - 33. Morlacchi, 65. M. Regáli

ČK: 57. Caballero (Michalovce)

Rozhodoval: Marhefka - 600 divákov

TJ SOKOL: A. Petrík (46. Vaník) - Belluš, Belko, Rajčok, Pipich - Samuelčík (89. M. Bartoš), Bobok, M. Haviar, Vančo - Klinec (74. Tešlár), Sedliak

MFK ZEMPLÍN: Raška - D. Kunca, Michal Gallo, Caballero, Šimčák - Morlacchi - A. Leško, S. Danko (46. Turík), Mensah, M. Regáli (75. L. Tóth) - Nworah (60. M. Hamuľak)

Tréner František Šturma (zdroj mfk zemplín): "Mali sme veľmi dobrý vstup do zápasu, Danko strelil rýchly gól, potom skóroval aj Regáli. Ak by prvý polčas skončil aj výsledkom 5:0 pre nás, tak by to bolo spravodlivé. Mali sme v ňom veľa vyložených šancí. Druhý polčas ovplyvnilo vylúčenie Caballera, ktorý dostal červenú kartu neoprávnene. Asistent rozhodcu z toho urobil trošku kovbojku, najprv nám chcel vylúčiť dvoch hráčov, napokon poslal predčasne pod sprchy toho nesprávneho, pretože červenú kartu mal dostať Morlacchi, takže mal v tom trošku zmätok. Následne sme po štandardke dostali gól. Dohrávali sme len s desiatimi hráčmi, som spokojný s postupom, zaťažení boli viac tí hráči, ktorí predtým v lige nedostali toľko priestoru. Musím pochváliť aj súpera, pretože hral dobre organizovane, mal šikovných hráčov, na štvrtú ligu má veľmi dobrý tím. Potrápili sme sa, ale postúpili sme."

(pb)



Uverejnené: 12.08.2015 21:45:15 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.