files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Juniori HK Mládež nestačili na bratislavský Slovan

Juniorom HK Mládež Michalovce ich domáca extraligová premiéra nevyšla. V predohrávke 33. kola najvyššej súťaže juniorov totiž na vlastnom ľade podľahli tímu HC Slovan Bratislava 0:2 (0:1, 0:1, 0:0). Zverenci trénera Ivana Králika sú tak stále bez bodového zisku. Prvé body si budú môcť pripísať už zajtra, čiže v stredu 16. septembra, kedy o 13.30 hod. v predohrávke 34. kola privítajú družstvo MMHK Skalica.

V herne vyrovnanej prvej tretine sa hral výborný hokej. Domáci hráči sa snažili hrať s fyzicky vyspelejším súperom náročný hokej. V úvode boli aktívnejší, no nevyužili presilovku a potom začali preberať iniciatívu slovanisti, ktorí v 6. minúte zásluhou Krajča otvorili skóre. Michalovčania, pre ktorých to bol prvý domáci extraligový zápas, sa snažili v druhej polovici prvej tretiny vyrovnať, do čistých šancí ich ale hostia nepúšťali. Od druhej tretiny na ľade dominovali fyzicky vyspelejší a hokejovo skúsenejší belasí. Skóre sa nemenilo hlavne preto, že v michalovskej bráne stál Roman Dzúr, ktorý viacerými zákrokmi držal svojich nad vodou. V 37. minúte však počas bratislavskej presilovky nemal nárok na presne mierenú strelu Feretu ani on - 0:2. Kto očakával v tretej tretine michalovský nápor, musel sa mýliť. Súper ich totiž do ničoho nepustil a nebyť Dzúra, rozhodnutie o víťazovi by padlo skôr. Michalovčania však nezaznamenali ani čestný úspech a na prvé extraligové body si ešte chvíľu budú musieť počkať. Za predvedený výkon a bojovnosť im však dnes patrí aspoň pochvala.

 

HK Mládež Michalovce - HC Slovan Bratislava 0:2 (0:1, 0:1, 0:0)

Góly: 6. Krajč (Vitek), 37. Fereta (Bílik, Halama) pres/1.

Vylúčení: 5:7, navyše Škoda 10. minút napadnutie zo zadu, F. Takáč (obaja HC Slovan) 10. minút nešportové správanie. Presilovky: 0:1. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: P. Korba - M. Korba, Rovenský. Divákov: 600.

HK MLÁDEŽ: Dzúr - Vinc, Alexandrov, Novák, Masaryk, Grega, Herteľ, Oros, K. Weiss - Hercik, R. Weiss, M. Gavura - Mesaroš, Koceľa, Hrivňák - Radetskyj, Slobodník, Regenda - Vorona, Harasthy, N. Varga.

HC SLOVAN: Pavlas - Trnavský, Pribula, Fereta, Bílik, Hedera, Ficel, Fabián, Pokorný - Bednarič, Laššo, Jaško - Krajč, Halama, Vitek - Šimonič, Kundrát, Škoda - Kratochvíla, F. Takáč, Aleksejev.



Uverejnené: 15.09.2015 20:20:33
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.