files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla vyšla v Bardejove naprázdno

Hokejisti HK Dukla Michalovce nebodovali ani vo svojom druhom zápase na súperovom ľade, keď tentoraz vo štvrtom kole prvej hokejovej ligy prehrali na ľade HC 46 Bardejov rovnakým výsledkom ako predtým v Liptovskom Mikuláši 3:4. Rozhodujúci gól inkasovali 32 sekúnd pred koncom riadneho hracieho z hokejky ich bývalého spoluhráča Jakuba Lineta.

Dukla tak vonku ešte nezískala ani bod, no podľa trénera Tirpáka sa tak stať malo . „V Liptovskom Mikuláši rozhodli naše individuálne chyby, v Bardejove to bolo kto z koho a šťastnejším tímom boli nakoniec domáci. V oboch prípadoch sme mali na to, aby sme bodovali,“ hľadal paralely dvoch prehier na súperovom ľade tréner Michalovčanov. Toho zverenci v Bardejove nepodali zlý výkon, ba naopak. Favoritovi boli vyrovnaným súperom a nakoniec rozhodujúci gól inkasovali 32 sekúnd pred záverečnou sirénou, keď sa už každý pripravoval na predĺženie. „Diváci videli výborný hokej hore - dole. V niektorých fázach sme dokonca boli lepším tímom a preto si myslím, že sme si zaslúžili na horúcom ľade bodovať. Určite sme si nezaslúžili odísť naprázdno smolným gólom z poslednej minúty. Keď sa spätne pozriem na náš výkon, prehra je pre nás príliš krutá, pretože aj v tretej tretine sme mali dobré šance na skórovanie. Škoda ich, pretože v piatok sa tam bodovať rozhodne dalo. Chlapcov by som určite chcel za predvedený výkon pochváliť,“ skonštatoval Peter Tirpák.

„Vojaci“ sa aj tentoraz nevyvarovali viacerých vylúčení a trestnú lavicu zohrievali deväťkrát, z toho až štyrikrát v záverečnej časti. „To nás stálo veľmi veľa síl. Musíme si dávať na to pozor, pretože aj to bolo možno dôvodom našej prehry. Je to momentálne našim problémom, či už to boli fauly alebo nie, musíme sa z toho poučiť a do ďalších zápasov sa už nedávať zbytočne vylučovať,“ kriticky podotkol Tirpák, ktorého zverenci sú po štyroch odohratých kolách so šiestimi bodmi za dve domáce víťazstvá nad Považskou Bystricou (13:0) a Senicou (7:2) na šiestom mieste tabuľky. „Domáce zápasy sme zvládli, takže s nimi spokojnosť je. Vonku sme so súpermi odohrali vyrovnané súboje, no je škoda, že sme sa v oboch prípadoch vrátili bez bodu. Aj v Liptovskom Mikuláši, aj v Bardejove, sme mali na to, aby sme bodovali, no nestalo sa tak a to ma poriadne mrzí, pretože sme mohli a možno aj mali mať bodový zisk väčší,“ dodal na záver tréner michalovskej Dukly.  

PETER BRENDZA



Uverejnené: 19.09.2015 10:16:24 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.