files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Víťazstvo Dukly v Považskej Bystrici

Hokejisti HK Dukla Michalovce zvíťazili v stretnutí 12. kola I. hokejovej ligy na ľade HK 95 Považská Bystrica 4:2. Góly michalovskej Dukly zaznamenali Martin Drotár, Patrik Huňady, Tomáš Banovský a Juraj Faith. Zverenci trénera Petra Tirpáka sa najbližšie predstavia na domácom ľade, keď v stredu 21. októbra o 17.00 hod. privítajú celok MHK 32 Liptovský Mikuláš.

Michalovčania cestovali na Považie s jednoznačným cieľom zostať na víťaznej vlne, na ktorú znova naskočili stredajším víťazstvom s Humenným (7:2). Aj keď to rozhodne ľahký zápas nebol, napokon sa im to podarilo. O svojej výhre rozhodli hlavne v prvej tretine, keď sa najskôr v 10. minúte presadil po Salnikovovej prihrávke Martin Drotár a v 18. minúte pridal druhý presný zásah Patrik Huňady. Keď na začiatku druhej tretiny upravil Tomáš Banovský už na 3:0, zdalo sa, že to pôjde ľahšie, ako sa čakalo. Opak bol však pravdou. Domáci totiž odpovedali gólmi Rosenberga a Ligasa, a rázom sa dostali na dostrel. Ešteže v závere druhej tretiny Juraj Faith opäť poslal Duklu do dvojgólového vedenia. To hostia udržali aj napriek viacerým oslabeniam v záverečnej časti do konca zápasu.

HK 95 Považská Bystrica - HK Dukla Michalovce 2:4 (0:2, 2:2, 0:0)

Góly: 24. Rosenberg (Holák, Hudec), 33. Liga (Čičala, Paleček) - 10. Drotár (Salnikov), 18. Huňady (Čížek, V. Urban), 22. Banovský (Klouda, Hančák) pres/1, 38. Faith (Banovský)

Vylúčení: 9:10. Presilovky: 0:1. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Švajka - Peterka, Tvrdoň. Divákov: 108.

HK 95: Kompas - Hriňa, Filo, Prášek, Mravec, Dubeň, Majerčík, Teska - Hudec, Koleda, Važan - Čičala, Paleček, Ligas - Kubín, Holák, Rosenberg - Švantner, Lokaj.

HK DUKLA: Okoličány - Šangin, Hančák, Urban, Voronov, Boboš, Buraľ, Dolgoš - Banovský, Klouda, Faith - Salnikov, Drotár, Lušnikov - Čížek, Huňady, Fedorko - Hinďoš, Gavura, Schnelly.



Uverejnené: 16.10.2015 21:04:28 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.