files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovská Dukla vezie všetky tri body zo Senice

Michalovskí hokejisti opäť potvrdili, že v tejto sezóne podávajú kolísavé a nestabilné výkony. Po hladkej stredajšej domácej prehre s Liptovským Mikulášom (2:6) tentoraz zabrali naplno na ľade Senice, odkiaľ sa v tejto sezóne body nosia iba veľmi ťažko. "Vojaci" napokon na Záhorí po troch presilovkových góloch zvíťazili 4:3, keď o ich výhre rozhodol v 56. minúte Andrej Salnikov. Okrem ruského legionára sa do čierneho trafili v presilovkách aj Salnikovov krajan Georgij Šangin, Juraj Faith a Daniel Hančák. Zverenci trénera Petra Tirpáka absolvujú najbližší týždeň až tri zápasy. V stredu 28. októbra o 17.00 privítajú vo východoslovenskom derby Bardejov, v piatok 30. októbra sa predstavia v Trnave, no a v nedeľu 1. novembra nastúpia o 17.00 hod. na ďalšie domáce východoslovenské derby, v ktorom privítajú celok HC Penguins Prešov.

 

 

V úvodnej tretine išlo na oboch golmanov dokopy iba trinásť striel (8:5), a tak nečudo, že táto časť skončila bez gólov. Tie diváci videli až v druhej tretine. Jej úvod vyšiel lepšie domácim, ktorí najskôr po presilovkovom góle Pavešiča a potom po presnom zásahu Dvonča viedli v 27. minúte 2:0. Michalovčanov ale postavili na nohy presilovky. Na začiatku druhej polovici duelu putovali na trestnú lavicu dvaja domáci hokejisti a najskôr Šangin využil minútovú presilovku o dvoch hráčov a potom tri sekundy pred koncom presilovky piatich proti štyrom vyrovnával na 2:2 Juraj Faith. Domáci sa síce na začiatku tretej tretiny zásluhou Matúša Trenčana opäť dostali do vedenia, michalovská Dukla bola ale v Senici veľmi efektívna v presilovkách. V 48. minúte putoval na trestnú lavicu Garip Saliji a jeho vylúčenie potrestal vyrovnávajúcim gólom Daniel Hančák. Začínalo sa tak odznova a o tom, že všetky tri body putujú na Zemplín rozhodol štyri minúty pred koncom Andrej Salnikov. Hostia sa v závere ubránili aj presilovke šiestich proti trom, a tak po druhýkrát v rade zabodovali aj na ľade súpera.   

HC Dukla Senica - HK Dukla Michalovce 3:4 (0:0, 2:2, 1:2)

Góly: 25. Pavešic (G. Saliji, Pekarčík) pre/1, 27. Dvonč (Řezač, Grman), 45. Trenčan (Korytko) - 33. Šangin (Klouda, Faith) pres/2, 34. Faith (Drotár, Hančák) pres/1, 50. Hančák (Banovský, Faith) pres/1, 56. Salnikov (Drotár, Fedorko)

Vylúčení: 3:4. Presilovky: 1:3. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Adamec - Vido, J. Valo. Divákov: 283.

HC DUKLA: J. Račko - K. Grman, Pavešic, Kotzman, Černý, M. Žitňanský, Šohajda - F. Pekarčík, Videlka, G. Saliji - M. Trenčan, Dobrý, Korytko - Daniel, Řezač, R. Dvonč.

HK DUKLA: D. Okoličány - Hančák, Šangin, A. Voronov, V. Urban, Buraľ, Boboš, Dolgoš – J. Faith, Klouda, Banovský - M. Schnelly, Drotár, Salnikov - Fedorko, Huňady, Čížek - M. Gavura, Jenčo, Hinďoš.



Uverejnené: 23.10.2015 20:20:12 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.