files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Fanúšikovia, pozor!

Náš týždenník v spolupráci s MFK Zemplín Michalovce pripravil pre fanúšikov zaujímavú akciu, prostredníctvom ktorej sa môžete veľmi ľahko dostať k vstupenkám na atraktívny finálový súboj Slovenského pohára medzi Spartakom Trnava a Slovanom Bratislava. Stačí, ak si zakúpite dostatočný počet kusov aktuálneho vydania Novín Zemplína a stanete sa majiteľmi lístkov, ktoré už inak nemáte kde zohnať.

K dispozícii máme šesť vstupeniek na finále Slovenského pohára a je iba na vás, či budú vaše. Stačí, že prídete v správny čas na správne miesto a sedadlo v hľadisku máte zabezpečené. „V spolupráci s MFK Zemplín Michalovce sme sa rozhodli pripraviť pre našich čitateľov zaujímavú súťaž. Jej princíp spočíva v tom, že odmenení budú najrýchlejší,“ prezradil šéfredaktor Novín Zemplína Mgr. Július Kmec.

Prejdime k pravidlám súťaže. Vašou úlohou bude zakúpiť si 20 vydaní aktuálneho čísla Novín Zemplína a priniesť ich do redakcie na Gorkého ulici. Prví šiesti získajú vstupenku v hodnote sedem euro. „Keďže chceme dať šancu viacerým, jeden človek môže prísť s maximálne 40 kusmi našich novín. Dostať teda môže najviac dve vstupenky. Predpokladáme, že záujem bude obrovský. Súťaž odštartujeme už v pondelok, 10. mája od 9.00 hod, bude to teda posledná šanca zúčastniť sa na tomto futbalovom zápase,“ upresnil Július Kmec.

A máme aj odkaz pre špekulantov. Platné sú iba noviny z aktuálneho vydania, ktoré navyše označíme, takže nebude možné ich znovu vrátiť do predaja. Poponáhľajte sa!
                                          (juke)



Uverejnené: 05.05.2010 18:07:21 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.