files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovská Dukla doplatila opäť na defenzívne chyby

Víťazná séria michalovských hokejistov sa skončila. Vojaci totiž prehrali v stredajšom šlágri 26. kola prvej hokejovej ligy na ľade lídra súťaže HC 46 Bardejov hladko 1:6 a so Šarišanmi ťahali za kratší koniec aj v treťom vzájomnom tohtosezónnom súboji.

Na vysokú prehru michalovských hokejistov to však na začiatku vonkoncom nevyzeralo, keďže sa v úvode zápasu ujali vedenia. Strelený gól im však skôr uškodil a následne prišlo šesť zásahov do ich siete. „Doplatili sme na svoje staré hriechy a to chyby smerom dozadu. Začiatok sme mali dobrý, no nevyťažili sme z neho viac. Domácich sme dostali na koňa po našich chybách, keď sme si tri zo šiestich gólov strelili sami. Konečný výsledok určite nezobrazuje to, čo sa dialo na ľade, no taká je realita. Aj my sme mali niekoľko gólových šancí, strelil sme dve tyčky, vyhral však lepší tím,“ uviedol tréner HK Dukla Michalovce Peter Tirpák. Ten za zlom zápasu označil úvod druhej tretiny, kedy najskôr Peter Klouda zahodil čistú šancu a hneď z následného brejku Marcel Baláž zvyšoval na 3:1. „Urobili sme hrubú chybu na modrej čiare, kde prepadol náš obranca a domáci následne išli do brejku. Miesto toho, aby sme vyrovnali, sa domáci ešte viac dostali na koňa a za takejto konštelácie sú na domácom ľade iba ťažko zdolateľní.“     

Sedemzápasová víťazná séria michalovskej Dukly sa teda skončila. „Vojaci“ sa ale hotujú naštartovať už tento piatok, kedy od 17.00 hod. privítajú Trnavu, novú. „Určite pre to urobíme všetko. V piatok chceme na domácom ľade vyhrať. Trnavčania sa v poslednej dobre zlepšili a dosahujú lepšie výsledky, ako na začiatku súťaže. V bráne majú výborného Miroslava Hálu, o ktorého kvalitách sme sa už viackrát presvedčili. Keď však k zápasu pristúpime zodpovedne a budeme si plniť svoje veci tak, ako máme, určite nejaké góly dáme. Musíme sa však vyvarovať zbytočných chýb, ktoré sa v našej hre v Bardejove opäť objavili,“ dodal na záver tréner michalovskej Dukly.

Peter Brendza



Uverejnené: 10.12.2015 10:38:42 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.