files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Vodič štvorkolky pri nehode utrpel vážne zranenia

V pondelok o 06.30 hod. došlo v okrese Trebišov k dopravnej nehode. Medzi obcami Hriadky - Sečovce viedol 32-ročný vodič z Kežmarku nákladné motorové vozidlo zn. Renault Midlum. V smere od mesta Sečovce na rovnom úseku cesty, ktorá bola v tom čase zľadovatela s vozidlom zišiel do priekopy, kde narazil do betónového mostíka.

Vozidlo sa po náraze prevrátilo na ľavú stranu. Pri dopravnej nehode došlo k zraneniu vodiča s dobou PN 28 dní a jeho spolujazdca (34) s dobou PN 21 dní. Požitie alkoholických nápojov u vodiča zistené nebolo. Pri odstraňovaní následkov dopravnej nehody bola cesta I/19 na dvadsať minút uzatvorená a premávka bola odklonená cez Trebišov. Celková spôsobená škoda cca 16.500,- eur.

 

K ďalšej dopravnej nehode došlo včera okolo 05,30 hodine. v obci Horovce (okres Michalovce) smerom na Košice. Autobus pravidelnej linky Sobrance - Košice (zn. IRISBUS CROSWAY), ktorý viedol 46-ročný vodič  v obci Horovce zišiel z hlavnej cesty k zastávke. Na klzkej a zľadovatenej vozovke dostal s autobusom šmyk, pravdepodobne nezvládol vedenie vozidla a prednou pravou časťou narazil do kovovej konštrukcie zastávky autobusu a označníka zastávky autobusu.

 

V čase nehody sa na zastávke nachádzala 48-ročná chodkyňa, ktorá po náraze spadla na zem a utrpela ľahké zranenie s práceneschopnosťou cca do 7 dní. V autobuse sa nikto z cestujúcich nezranil. U vodiča autobusu ako aj u chodkyne vykonanou dychovou skúškou nebolo zistené požitie alkoholu. Na autobuse vznikla škoda cca 2.000,- eur, na zastávke autobusu škoda cca 700,- eur a na označníku zastávky škoda cca 30,- eur.

 

V pondelok krátko pred 17.30 hod. došlo v Trebišove k dopravnej nehode. 22-ročný Trebišovčan viedol bez príslušného vodičského oprávnenia a bez ochrannej prilby štvorkolku zn. Suzuki 400, bez evidenčných čísel, po ulici M. R. Štefánika v smere od centra mesta k benzínovému čerpadlu. Vodiča spozorovala policajná hliadka, ktorá na znamenie policajnej hliadke nezastavil a rýchlou jazdou začal unikať. Pred budovou bývalej pekárne svoju jazdu však nezvládol manévrom, následkom čoho sa štvorkolka nahla na stranu a prevrátila sa. Vodič z nej vyletel a utrpel podľa predbežnej lekárskej správy ťažké zranenia s dobou PN do 42 dní. Spôsobená škoda cca 100,- eur.

 

Počas ošetrovania vodiča RZP mu z vrecka mikiny vypadla krabička cigariet s igelitovým vrecúškom so zelenou sušinou, ktorá bola zaistená a zaslaná na expertízu. U vodiča bol zabezpečený odber krvi a moču pre zistenie požitia alkoholu alebo iných návykových a omamných látok. Poverený príslušník PZ začal trestné stíhanie vo veci nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi.



Uverejnené: 15.12.2015 11:02:00 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.