files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V Dukle sa obzerajú po posilách, chcú posilniť každý post

Základná časť prvej hokejovej ligy sa preklopila do svojej druhej polovice a v najbližších týždňoch už pôjde do tuhého. Aj vzhľadom na atraktívnu baráž, do ktorej postúpia prvé dva tímy, sa viaceré družstva momentálne začínajú posilňovať. Výnimkou nie sú ani v michalovskej Dukle, ktorá má takisto ambície ísť v play-off čo najďalej.

Michalovskí hokejisti sú aktuálne so ziskom 52 bodov na piatom mieste tabuľky, keď majú horšie skóre ako štvrtý Prešov a lepšie ako šieste Nové Zámky. Tabuľka je vzácne vyrovnaná aj na ďalších vrchných priečkach (okrem lídra z Bardejova, ktorý je momentálne v bodovom trháku), keď tretia Detva má pred trojicu tímov náskok jedného bodu a druhý Liptovský Mikuláš má k dobru dva body. „Zo začiatku určite spokojnosť v našom rade nebola. Prehrali sme niekoľko zápasov, v ktorých sme mali bodovať. Nedávno však družstvo potiahlo sedemzápasovú víťaznú sériu a posunulo sa v tabuľke vyššie. Keď k nej prirátame aj body z kontumačného víťazstva nad Považskou Bystricou sme v tabuľke na štvrtom, piatom mieste, čo korešponduje so stanovenými cieľmi. Po základnej časti chceme byť v tabuľke čo najvyššie. Určite chceme ísť do play-off z umiestnenie v prvej štvorke a štvrťfinále začínať doma,“ skonštatoval na margo doterajšieho účinkovania tímu a jeho cieľov v nasledujúcich kolách prezident HK Dukla Michalovce Alexander Černega, ktorý následne k cieľom ešte dodal. „Našim tajným snom je extraligová baráž, do ktorej sa dostávajú dve najlepšie družstvá. Bude to však veľmi ťažké, pretože tento rok je prvá liga veľmi vyrovnaná a na baráž okrem nás myslí ešte možno aj päť tímov. Play-off teda bude podľa mňa veľmi vyrovnané a ku kvalite a skúsenosti bude potrebné aj šťastie.“

V michalovskej Dukle sa chcú pred play-off posilniť

Aj kvôli stanoveným cieľom sa v michalovskej Dukle momentálne obzerajú po posilách. „Posilňujú naši konkurenti, my určite takisto nespíme a pracujeme na posilnení kádra pred play-off. Do neho určite vstúpime s niektorými novými hráčmi. Chceme sa jednoznačne posilniť na poste obrancu. Takisto chceme pred play-off získať aj hráča do ofenzívy, najlepšie do stredu útoku, kde nás tlačí topánka, no a obzeráme sa aj po brankárovi, ktorý by s doteraz výborným Dávidom Okoličánym vytvoril silnú dvojicu. Momentálne prebiehajú rokovania s vybranými hráčmi a v blízkej dobe by sme ich mohli predstaviť ako naše nové posily,“ skonštatoval prezident HK Dukla Michalovce, ktorý mená potenciálnych posíl prezradiť nechcel. „Keď bude ruka v rukáve, verejnosť sa ich mená určite dozvie,“ dodal Alexander Černega.

Peter Brendza



Uverejnené: 15.12.2015 12:49:46 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.