files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Po prehre na Považí dusná atmosféra, hrozia pokuty aj zmeny v kádri

V michalovskej Dukle vládne opäť raz dusnejšia atmosféra. Môže zato stredajšia prehra na ľade poslednej Považskej Bystrice, kde sa „vojaci“ nezmohli ani na jeden gól a prehrali futbalovým výsledkom 0:1. To nenechalo chladným vedenie klubu, ktoré avizuje opatrenia na zlepšenie situácie. V hre nie sú iba pokuty, ale aj zmeny v kádri.

„Viac budeme vedieť po pondelkovej správnej rade, na ktorej by sme sa mali zaoberať poslednými výsledkami a výkonmi tímu. Po zlepšenej výkonnosti prišli tri zápasy, s ktorými rozhodne spokojní nie sme. Prehrali sme v Topoľčanoch, výkonom neoslnili doma proti Humennému a vrcholom bola stredajšia prehra v Považskej Bystrici, kde sme dokonca nestrelili ani jeden gól. Takto to ďalej ísť nemôže! Na správnej rade prídu na rad aj tvrdšie represálie. Za zápas v Považskej Bystrici určite hráčov neminú pokuty a zrejme dôjde aj k zmenám v kádri. Pred play-off sa totiž chceme posilniť. Aktuálne finišujú rokovania s niektorými hráčmi, ktorými chceme posilniť mužstvo. Na druhej strane nás niekto určite aj opustí,“ skonštatoval člen správnej rady HK Dukla Michalovce Mikuláš Koščo.

Ešte bolestivejšia prehra ako v Topoľčanoch

Spokojný nebol po prehre na ľade Považskej Bystrice ani tréner HK Dukla Peter Tirpák. „Keď za šesťdesiat minút nevieme dať gól, nezaslúžime si bodovať. Už v prvej tretine sme mali štyri tutovky, no ani jednu sme nevyužili. Oni na druhej strane zo skrumáže gól dali. Potom sa zamerali na dobrú obranu, ktorá nám robila problémy. Aj napriek tomu si myslím, že sme tam vyhrať mali. Bez streleného gólu ale vyhrať nemôžete,“ kriticky skonštatoval Tirpák, ktorého prehra na Považí bolí ešte viac, ako naposledy v Topoľčanoch. „Určite to nebola tá Považská Bystrica, ktorá u nás v prvom kole prehrala 0:13. Družstvo posilnili viacerí mladíci z extraligových celkov. To však neospravedlňuje našu prehru. Kvalita bola na našej strane, na ľade sme to ale neukázali,“ pokračoval tréner HK Dukla Michalovce. Toho zverenci sa v piatok o 17.00 hod. predstavia na domácom ľade, keď privítajú jedného z ašpirantov na popredné umiestnenie v tabuľke, aktuálne tretí Liptovský Mikuláš. „K víťazstvu potrebujeme diametrálne odlišný výkon, ako sme predviedli na Považí. Našim najväčším problémom bola koncovka. Nepomohli ani zmeny v útokoch. Dúfam, že v piatok sa doma predstavíme v úplne inom svetle,“ dodal na záver Peter Tirpák.

Peter Brendza



Uverejnené: 07.01.2016 15:27:52 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.