files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Ďalšia prehra michalovskej Dukly

Hokejisti HK Dukla Michalovce utrpeli siedmu prehru na ľade súpera, keď v 38. kole prvej hokejovej ligy prehrali v Trnave 1:3. Jediný gól Michalovčanov zaznamenal v 42. minúte Martin Drotár. Zverenci trénera Petra Tirpáka sa najbližšie predstavia na domácom ľade, keď v piatok 22. januára o 17.00 privítajú v rámci 39. kola prvej ligy HC Penguins Prešov.

Michalovskí hokejisti opäť raz ukázali, že v tejto sezóne sú mužstvom dvoch tvári. Po nádejnom domácom výkone s Bardejovom totiž prehrali na ľade Trnavy 1:3 a zaknihovali tak siedmu prehru na ľade súpera v rade! Aj keď trénerovi Tirpákovi už bola k dispozícii štvorica Okoličány, Kubát, Huňady, Klouda, k zranenému Hančákovi tentoraz pribudli chorí Čížek, Banovský a Hinďoš. Prvá tretina Michalovčanom vôbec nevyšla. Domáci hokejisti na nich vybehli a keď sa k tomu pridali aj presilovky, ich strelecká prevaha bola na svete. Tú Trnavčania korunovali úvodným gólom v zápase, keď sa v 16. minúte presadil Imrich. Michalovčanom sa prvé dve tretiny v útočnej fáze nevydarili. Za 40. minút totiž vystrelili na domáceho Miroslava Hálu iba osemkrát! Aj preto v stretnutí dominovali domáci. Tí za sedem minút druhej tretiny strelili dva góly a definitívne tak rozhodli o svojom víťazstve. Najskôr sa v 25. minúte počas presilovky presadil Dávid Schmidt a keď sa o dve minúty neskôr presne trafil aj Kirill Domaev, z michalovskej brány sa za stavu 0:3 porúčal Tomáš Petro. Na jeho miesto prišiel Dávid Okoličány, ktorý síce neinkasoval, no "vojakom" sa podarilo skórovať iba raz, keď Martin Drotár kozmeticky upravil výsledok na konečných 3:1.

HK Gladiators Trnava - HK Dukla Michalovce 3:1 (1:0, 2:0, 0:1)

Góly: 16. Imrich (Čunderlík, Okoličány), 25. Schmidt (Reho, Poláček) pres/1, 27. Domaev (Mrava) - 42. Drotár (Klouda, Faith) pres/1

Vylúčení: 6:4, navyše Kovaľ 10. min. nešportové správanie, Mrázik 10. min. napadnutie hlavy a krku - Salnikov 10. min. napadnutie hlavy a krku, Lušnikov 5+DKZ pichnutie. Presilovky: 1:1. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Valach - Krajšík, Vido. Divákov: 210.

HK GLADIATORS: Hála – Reho, Poláček, Imrich, Marek Hronec, Demo, Mrázik, Hutár - Lukačovič, D. Schmidt, Jurák - P. Barinka, M. Čunderlík, D. Okoličány - Mrava, Kovaľ, Peško - Domaev.

HK DUKLA: T. Petro (27. D. Okoličány) - Dolgoš, Kubát, Šangin, Voronov, Buraľ, Vl. Urban, Boboš - Jur. Faith, Klouda, Drotár - Fedorko, Salnikov, Lušnikov - M. Schnelly, Huňady, R. Jenčo - Radetskyi.



Uverejnené: 20.01.2016 19:28:20 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.