files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovskú Duklu posilnil Luka Bašič

Už piatu posilu hlásia pred začiatkom vyraďovacej časti v michalovskej Dukle. Aktuálne šiesty tím prvej ligy po Martinovi Segľovi a Ladislavovi Hopkovičovi, ktorí prišli z Humenného, brankárovi Adamovi Trenčanovi a obrancovi Miroslavovi Ďurákovi, tentoraz podpísal slovinského reprezentačného útočníka Luku Bašiča. Ten naposledy pôsobil v Nových Zámkoch, kde koncom minulého týždňa skončil kvôli vysokému počtu cudzincov.

Luka Bašič v akcii (foto hcnovezamky.eu)

Po Lukovi Bašičovi, ktorý v 33 zápasoch zaknihoval v Nových Zámkoch 26 kanadských bodov za 10 gólov a 16 asistencií, poškuľovali v Michalovciach už dlhšie. "Vedeli sme o jeho kvalitách. Keď vyšlo najavo, že v Nových Zámkoch končí, ihneď sme ho kontaktovali. Podotýkam, že v Nových Zámkoch neskončil kvôli výkonnosti, ale kvôli vysokému počtu cudzincov v tíme. Jeho štatistiky, ako aj herný prejav hovoria o tom, že ide o kvalitného hráča, ktorý dokáže zahrať na pozícii krídla, ale aj centra. Verím, že bude posilou," skonštatoval na margo angažovania 26-ročného útočníka prezident HK Dukla Michalovce Alexander Černega, poďla ktorého slov by mal slovinský útočník nastúpiť už na dnešný zápas 42. kola prvej hokejovej ligy v Detve.

Luka Bašič okrem Slovinska, hral aj vo Švédsku, Kazachstane či vo Francúzsku

Angažovanie rodáka z Ľubľane, ktorý okrem materského HK Olimpija a už spomenutých Nových Zámkov hrával aj vo švédskom Mora IK, francúzskom Amiens či Neuilly-sur-Marne a kazašskej Astane, nemusí byť pred začiatkom play-off posledným. "Obzeráme sa ešte po nejakom útočníkovi. Keď však niekto ešte príde, musí to byť ozajstná posila do prvého či druhého útoku," podotkol prezident HK Dukla Michalovce. 

Peter Brendza



Uverejnené: 03.02.2016 10:57:15 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.