files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Tesná prehra michalovskej Dukly v Detve

Hokejisti HK Dukla Michalovce prehrali v stretnutí 42. kola I. hokejovej ligy na ľade HC 07 Detva 2:4 a prišli o nádej skončiť po základnej časti lepšie, ako na šiestom mieste. Góly michalovskej Dukly pod Poľanou zaznamenali Patrik Huňady a Georgij Šangin. Zverenci trénera Petra Tirpáka sa najbližšie predstavia na domácom ľade, keď v súboji 43. kola privítajú v tradičnom čase o 17.00 hod. celok HC Topoľčany. Týmto súbojom Michalovčania ukončia základnú časť.

Michalovská Dukla nastúpila aj s troma avizovanými posilami, brankárom Adamom Trenčanom, obrancom Miroslavom Ďurákom a útočníkom Lukom Bašičom. Práve Trenčan musel byť v prvej tretine viackrát v permanencii, keď na neho išlo až dvadsať striel. Paradoxne, skóre otvorili Michalovčania. V šiestej minúte vystrelil Matej Hinďoš a puk za jeho chrbát dorazil Patrik Huňady - 0:1. Rovnaký moment s rovnakým koncom sa odohral o tri minúty aj na opačnej strane, keď po strele Busilka dorazil puk za Trenčanov chrbát Matej Sikela. Aj keď vo zvyšných minútach mali viac z hry domáci, tí z prevahy nevyťažili nič. Proti totiž bol Adam Trenčan, ktorý postupne zlikvidoval šance Budu, Hajnika či Gašpara. Domácim vyšiel lepšie aj úvod druhej tretiny a tí prevahu tentoraz využili aj na strelenie gólu. V tretej minúte síce Trenčan najskôr zlikvidoval šancu Parhousa, no na dorážku Grahama už nemal nárok. O osem minút neskôr bolo opäť vyrovnané. Michalovčania síce nevyužili presilovku, no hneď po jej skončení presne namieril Georgij Šangin, ktorý vyrovnal na 2:2. V ďalších minútach sa šance striedali z jednej strany na druhú. V záverečnej tretine mali viac šťastia domáci, ktorí sa najskôr sedem minút pred koncom druhým gólom Grahama ujali vedenia, no a dve sekundy pred koncom dal gólom do opustenej michalovskej brány Lukáš Řiha na konečných 4:2.

HC 07 Detva - HK Dukla Michalovce 4:2 (1:1, 1:1, 2:0)
Góly: 9. Síkela (Srnka, Busilko), 23. Graham (Parkhouse, Kanaet), 53. Graham (Kanaet, Polc), 60. Říha (Srnka) - 6. Huňady (Hinďoš, Kubát), 31. Šangin (Klouda, Faith)
Vylúčení: 4:7. Presilovky a oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Majling - Číž, Kollár.
HC 07: Polc - Zorvan, Sládok, Lunter, Predajnianský, Busilko, Mačkovič, T. Devečka, Jendroľ - Srnka, Říha, Gašpar - Hajnik, Šechný, Sikela - Parhouse, Kanaet, Graham - Balko, Fekiač, Buda.
HK DUKLA: Trenčan - Ďurák, Kubát, Urban, Hančák, Hopkovič, Šangin, Voronov, Dolgoš - Faith, Klouda, Drotár - M. Segľa, Huňady, Hinďoš - Lušnikov, Salnikov, Fedorko - Schnelly, Bašič, Čížek.


Peter Tirpák (tréner HK Dukla Michalovce): "Diváci videli vyrovnaný zápas, so šancami na oboch stranách. Jazdilo sa hore - dole, takže sa im zápas musel páčiť. Myslím si, že to bolo vyrovnané aj napriek tomu, že domáci vyslali na našu bránu viac striel. Po druhej tretine sme za vyrovnaného stavu chceli zlomiť zápas na svoju stranu, no jednoducho sme neboli pustení do hry... Viac sa k tomu vyjadrovať nechcem."



Uverejnené: 03.02.2016 20:32:34 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.