files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín zdolal gruzínsky Lokomotiv Tbilisi

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce zvíťazili vo svojom prvom stretnutí na hernom sústredení v španielskom Alicante nad účastníkom najvyššej gruzínskej ligy FC Lokomotiv Tbilisi po dvoch góloch Filipa Serečina 2:1. Zverenci trénera Stanislava Grigu budú v Španielsku v hre ešte dvakrát. V sobotu si zmerajú sily s moldavským FC Dacia Kišinov, no a herné sústredenie ukončia súbojom s rezervou FC Valencia (utorok 16. február).

V žlto-modrom drese nastúpila aj jedna nová tvár, srbský stredopoliar Nikola Lukič, ktorý naposledy pôsobil v bieloruskom FK Minsk, teda v rovnakom tíme odkiaľ prišiel prednedávnom do MFK Zemplín aj Aliaksandr Sviarchynski. V mužstve je zatiaľ na skúške. Lepší vstup do zápasu mali Gruzínčania, ktorí sa už po desiatich minútach hry ujali vedenia, keď sa z pokutového kopu presadil Aleks Benashvili. V závere úvodného dejstva sa nováčikovi Fortuna ligy podarilo vyrovnať: Po akcii Lukiča s Tóthom obrana Lokomotivu faulovala druhého menovaného a z nariadenej penalty sa nemýlil Filip Serečin. Aj po zmene strán sa hral vyrovnaný zápas, Michalovčania podnikali rýchle protiútoky do otvorenej obrany súpera, ale víťazný gól vsietili až v 81. minúte, keď do čierneho namieril opäť Filip Serečin. Súper síce po góle "grigovcov" zatlačil, avšak tí odolali a zaknihovali piate víťazstvo v príprave.

O oba góly v sieti Lokomotiv Tbilisi sa postaral Filip Serečin

FC Lokomotiv Tbilisi - MFK Zemplín Michalovce 1:2 (1:1)

Góly: 10. Benashvili (11 m) - 38. a 81. F. Serečin (prvý z 11 m)

FC LOKOMOTIV: Tevdoradze - Chiteishvili, Chanturia, Getiashvili, Makharadze - Sultanshvili - Mzevashvili, Diasamidze, Kikava, Benashvili - Gavashelishvili

MFK ZEMPLÍN: P. Macej - Sviarchynski (46. Perez), Podhorin, Vernon (46. Khubutia), Šimčák - Grič - F. Serečin, M. Bednár (60. T. Sedlák), Lukič (46. Bayón), L. Tóth (70. J. Straka) - Votinov (46. M. Hamuľak)

Zdroj: mfk zemplín



Uverejnené: 11.02.2016 18:20:37 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.