files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Koniec sezóny! Dukla v rozhodujúcom zápase na Liptove prehrala

Hokejisti HK Dukla Michalovce prehrali v rozhodujúcom piatom zápase štvrťfinálovej série play-off prvej hokejovej ligy na ľade MHK 32 Liptovský Mikuláš 0:2, v sérii 2:3 a sezóna sa tak pre nich skončila. Zemplínčania tak skončili podobne ako v minulej sezóne na štíte Liptákov vo štvrťfinále a už druhý rok po sebe sa nedostali medzi štyri najlepšie tímy druhej najvyššej hokejovej súťaže.

Rozhodujúci duel o postup medzi štyroch najlepších začali lepšie domáci hráči. Pomohli im k tomu aj tri presilovky v prvej desaťminútovke. Liptáci si síce v nich vypracovali niekoľko šancí, Adama Trenčana ale neprekonali. Aj v ďalších minútach prvej časti boli lepším tímom domáci, ktorí viackrát ohrozili michalovskú bránu. Na strely napokon v tejto časti zvíťazili 10:3, prvá tretina ale skončila bezgólovým výsledkom. Ten bol dlho aj v druhej časti. V jej úvode domáci opäť zahrávali dve presilovky po fauloch Salnikova, ani v nich sa im však nepodarilo otvoriť skóre, aj keď príležitosti na to mali. V druhej polovici druhej tretiny sa karta s vylúčeniami obrátila, keď hlavný arbiter Šteffik udelil domácim až štyri dvojminútové tresty. Michalovčania ale zahrali presilovky veľmi staticky a zaujali akurát žŕdky po strelách Čížeka a Šangina. Zlom zápasu prišiel na začiatku tretej časti. Na lavicu hanby tentoraz putoval Peter Čížek a Liptáci svoju šiestu presilovku už využili, keď sa gólovo presadil Marek Uram - 1:0. Od tohto momentu sa hra vyrovnala, ale Michalovčania už vyrovnávajúci gól nestrelili. Definitívny klinec do ich rakvy pridal v power-play gólom do prázdnej brány Ján Cibuľa - 2:0.

MHK 32 Liptovský Mikuláš - HK Dukla Michalovce 2:0 (0:0, 0:0, 2:0)

Koenčný stav série: 3:2

Góly: 47. Uram (Mezovský) pres/1, 60. Cibuľa.

Vylúčení: 4:7. Presilovky: 1:0. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Šteffik - Frimmel, Kollár.

MHK 32: Pravda - Šiška, Mezovský, Burzala, Nádašdi, Krčula, Gla, Oravec, Kadlubiak - Cibuľa, Kuric, Jabrocký - J. Sukeľ, Lichanec, Uram - A. Laco, Piatka, Lištiak - Bartík, Oško, Brezniak.

HK DUKLA: Trenčan - Ďurák, Kubát, V. Urban, Hančák, Voronov, Šangin, Hopkovič - Jur. Faith, Klouda, Drotár - M. Segľa, Hinďoš, Bašič - Lušnikov, Salnikov, Čížek - Schnelly, Huňady, Fedorko - Banovský.



Uverejnené: 18.02.2016 20:05:20 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.