files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Biochemické tkanivové minerály, bunkoví robotníci

„Obnova bunky a tým aj celého tela je výsledkom vyrovnania deficitu anorganických solí."
Dr.Wilhelm H. Schüssler

   
Naša krv obsahuje organické a anorganické látky.  Organickými zložkami sú cukor, tuk a albumínové (bielkoviny podobné bielku vajca) látky.  Anorganickými zložkami sú voda a určité minerály, bežne známe ako bunkové soli.  Ľudské telo pozostáva z vyše sedem desatín z vody, bunkové soli predstavujú asi jednu dvadsatinu a zvyšok sú organické látky.

Až v poslednom čase bola dôležitosť anorganických bunkových solí pochopená a ocenená. Boli považované za menej dôležité, pretože ich bolo tak málo.  Ale teraz vieme, že bunkové soli sú nesmierne dôležitou časťou tela, sú to robotníci, budovatelia.  Teraz vieme, že voda a organické látky sú jednoducho nečinné látky, ktoré organické soli používajú na tvorbu telových buniek.

Ak nastane nedostatok jedného, alebo viacerých z týchto základných robotníkov, ktorých je dvanásť, vznikajú nenormálne podmienky.  Tieto nenormálne podmienky poznáme pod všeobecným názvom „choroby“, a keďže sa prejavujú rôznymi spôsobmi v rôznych častiach tela, boli pomenované rôznymi menami.  Tieto názvy však vôbec nevyjadrujú skutočný problém. Príčinou každej choroby, ktorá postihuje ľudské pokolenie, je nedostatok jedného alebo viacerých z týchto anorganických robotníkov.  Každá bolesť, alebo nepríjemný pocit poukazuje na nedostatok niektorej anorganickej látky v krvi.  Zdravie a silu si môžeme udržiavať len v prípade riadneho zásobovania tela týmito bunkovými soľami.

Človek  prostredníctvom rastlinného života je produktom zeme. Všetky  zásadné prvky sú súčasťou tohto zloženia.  Ak by bola zemina vo svojich zložkách neplodná, nepoznali by sme rastlinný život a ľudstvo by prestalo existovať.  Ekvilibrium anorganických zložiek je tak potrebný v úrodnej pôde a rastlinnom živote, ako je potrebný v ľudskom organizme.  Je to zákon, nikdy sa nemeniaci, ktorý existuje od stvorenia sveta.  Plný návrat k zdraviu znamená nahradiť chýbajúce bunkové soli.

Minerálne energie sú funkčné komponenty každej živej bunky a mali by byť získavané z potravín rastlinného pôvodu, ktoré rástli za ideálnych podmienok. Komerčné poľnohospodárstvo v našich časoch používa prídavné chemické látky a umelé spracovávanie pôdy, preto sa obsah minerálov zredukoval na úroveň, ktorá nemôže udržať zdravú bunkovú rezonanciu. Tkanivové soli asistujú prirodzenej samoliečebnej, čistiacej a regeneračnej schopnosti tela a poskytujú bunkám esenciálne anorganické živiny na obnovenie rovnováhy a reenergetizáciu. Moderná biochémia je spätá s osobou Dr.Wilhelma H. Schüsslera (1821 – 1898) – zakladateľa tzv. biochemickej liečby.  Je otcom my-
šlienky tkanivových biominerálov , ktoré sú preto pomenované aj ako  Schüsslerove soli. Vo svojej prvej knihe Dr.Wilhelm H. Schüssler pomenoval tri základné piliere biochemickej liečby:
1- Bunka je základná jednotka života
2- Podstatou choroby je patologicky zmenená bunka
3- Zdravie človeka je podmienené dostatočným množstvom potrebných minerálov v správnom pomere. 
Bio minerály sú vyrábané trituráciou D6, riedením a vďaka tejto koncentrácii, (v ktorej sa prirodzene pohybujú), sa dostávajú do krvi a ňou priamo do bunky. Na rozdiel od minerálov v molekulárnej podobe nezaťažujú pečeň, ani obličky a neodchádzajú nevyužité z tela. Biochemické tkanivové minerály je možné zakúpiť si v bio predajniach a predajniach so zdravou výživou – ako aj napríklad v našej michalovskej Bio Dobrotke...
 Bio Dobrotka Renáta Peterčáková




Uverejnené: 17.05.2010 12:36:27 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.