files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Topolianske trápenie pokračuje

Na jar sú už Topoľany len tieňom jesenného mužstva, ktoré bolo najpríjemnejším prekvapením jesennej časti súťaže. V jarnej časti vyhrali iba dvakrát, raz remizovali a zvyšok zápasov prehrali. Doma body stratili už nielen s favoritmi, ale aj s tímom bojujúcim o záchranu.


Zemplínčania viedli 1:0. Zachraňujúca sa Barca im za minútu dala dva góly a získala tak prepotrebné víťazstvo. Pri záverečnom bilancovaní môže mať cenu zlata. 
Zlom v II. polčase

Topolianskemu asistentovi trénera Rudolfovi Feňušovi sa nehovorilo ľahko. Napriek tomu si zachoval nadhľad a objektivitu. „Do takej 65. minúty hralo naše omladené mužstvo dobre. Potom už kondične odpadlo, čo hostia využili na strelenie dvoch gólov,“ pustil sa do hodnotenia bývalý dlhoročný futbalista Topolian. Mrzí ho, že po druhopolčasovom prestriedaní už mužstvo nenadviazalo na solídny výkon z prvého dejstva.

Úplné poľavenie

V druhej polovici II. dejstva sa totiž Topoľany zmenili na nepoznanie. Viditeľne im došli sily. Na Komendovu bránu sa valil jeden útok Barce za druhým. Bolo otázkou času, kedy preťažená topolianska obrana definitívne povolí. Rozhodujúce okamihy sa udiali šesť a sedem minút pred koncom, keď o záchranu tuho bojujúca Barca dvakrát skórovala. ,,V defenzíve sme urobili hrubé chyby. Zverenci neodkopli loptu do bezpečia. Nebránili protihráčov a tí dali dva rozhodujúce góly. Treba však povedať, že zápas sme dohrávali s piatimi dorastencami v základnej zostave,“ uviedol kormidelník, ktorý počas hráčskej kariéry pôsobil aj v Strážskom a Dúbravke.

Trénerska zmena

Pred dvoma týždňami po zbabranom domácom súboji s Lokomotívou Košice (0:2) v tichosti odišli z topolianskeho klubu tréneri Rastislav Tomovčík a Norbert Belán. Týchto niekdajších michalovských hráčov nahradili Marek Eštok (mládežnícky tréner Topolian) - Rudolf Feňuš (michalovský mládežnícky lodivod). Nových zverencov prvýkrát viedli pred viac ako týždňom v Snine (Topoľany prehrali 1:4). „Trénermi sme sa stali vďaka výborným vzťahom s prezidentom klubu Jozefom Horňákom. Navyše, s Marekom Eštokom som v minulosti trénoval tunajších dorastencov,“ poznamenal. Keďže spolupráca dvoch mladých trénerov bola na vynikajúcej úrovni, M. Eštok nezaváhal a oslovil práve R .Feňuša. „Záchranárske starosti nemáme. Takže našim cieľom je dôstojné dohranie sezóny. Zároveň chceme dávať priestor nádejným odchovancom Topolian,“ uzavrel rozhovor nový asistent trénera.                          
                                                     (janč)



Uverejnené: 17.05.2010 15:53:49 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.