files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín na Horehroní s dvojgólovou prehrou

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce utrpeli vo svojom šiestom jarnom vystúpení štvrtú porážku, keď v zápase 25. kola Fortuna ligy prehrali na pôde ŽP Šport Podbrezová hladko 0:2. Za domácich najskôr v 13. minúte skóroval Pavol Šafranko, druhý gól pridal v 78. minúte Andrej Rendla. Michalovčania tak pohrdli šancou posunúť sa minimálne o jedno miesto v tabuľke a naďalej zostávajú na jedenástej priečke. Zverenci trénera Stanislava Grigu sa v najbližšom kole predstavia po mesačnej pauze na domácej pôde, keď v sobotu 9. apríla o 17.00 hod. privítajú celok FK ViOn Zlaté Moravce.

Za slnečného počasia na ťažkom teréne sa hral v prvom polčase medzišestnástkový futbal. V poli sa možno zdalo, že viac z hry majú Michalovčania, no tí dominovali akurát do šestnástkového priestoru, väčšiu gólovú šancu si počas celého duelu nevytvorili. Paradoxne, skóre mohli otvoriť oni, keď v tretej minúte unikol Kunca, na ktorého strieľaný center nedosiahol Martin Koscelník. To, ako sa premieňajú šance im ukázal v trinástej minúte domáci Pavol Šafranko. Ten sa po výbornej lopte od Pavla Podia predral do šestnástky Zemplínčanov a jednoducho prestrelil vybiehajúceho Kelemena - 1:0. Michalovčania vo zvyšných minútach mali viac z hry, do šancí sa ale nedostávali, a tak prvý polčas skončil víťazstvom Horehroncov.

Tí bezpečne bránili tesné vedenie aj v druhom polčase, keď hostí nepúšťali do šancí. Naopak, viackrát mohli poistiť svoj náskok práve Podbrezovčania. V 52. minúte poslal Podio loptu do pokutového územia, tá sa od Kostelného dostala k Šafrankovi, ktorého hlavička skončila na brvne. Michalovská snaha o vyrovnanie dostala poriadnu trhlinu v 71. minúte, kedy videl druhú žltú a zároveň tak červenú kartu obranca Marcos Perez. Od tohto momentu prevzali iniciatívu domáci. Najskôr si síce Kelemen poradil so strelou Kochana, no v 78. minúte už bol prikrátky na hlavičku Andreja Rendlu, ktorý stanovil skóre zápasu na konečných 2:0.   

ŽP Šport Podbrezová - MFK Zemplín Michalovce 2:0 (1:0)

Góly: 13. P. Šafranko, 78. A. Rendla

ŽK: 18. M. Viazanko - 29. Perez, 58. Bayón, 76. M. Hamuľak

ČK: 71. Perez (Michalovce)

Rozhodovali: Kružliak - Lieskovský, Borsányi; 1325 divákov

ŽP ŠPORT: M. Kuciak - M. Viazanko (82. Sabler), Krivák, Kostelný, M. Turňa - M. Kochan, P. Vajda - Peševski (70. Migaľa), Podio, P. Šafranko - A. Rendla (90. R. Duda)

MFK ZEMPLÍN: Kelemen - Perez, Podhorin, Morlacchi, Sviarchynski - T. Sedlák - M. Koscelník, Bayón (61. M. Hamuľak), S. Danko (82. L. Tóth), D. Kunca (61. F. Serečin) - Votinov



Uverejnené: 02.04.2016 20:58:46 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.