files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Extraligových dorastencov privítal primátor

Obrovský úspech dorastencov HK Mládež Michalovce, ktorí najskôr vyhrali prvú ligu a v baráži s Topoľčanmi si vybojovali miestenku do najvyššej Extraligy, neušiel ani primátorovi mesta Michalovce Viliamovi Zahorčákovi. Ten si úspešných dorastencov pozval na Mestský úrad, kde sa v prvý aprílový pondelok o 14.00 hod. uskutočnilo stretnutie najvyšších predstaviteľov mesta spoločne s mladými hokejistami. Spoločnosť primátorovi Zahorčakovi robili aj prednosta Mestského úradu Zdenko Vasiľ a mestský poslanec Martin Nebesník. Hokejisti zase prišli v plnom počte aj s realizačným tímom a prezidentom klubu Richardom Mašlankom či manažérom Jozefom Kužmom.

Na úvod stretnutia si zobral slovo primátor mesta. Ten vyzdvihol úspech mladých Michalovčanov, ako aj to, že v baráži otočili sériu z 0:3 na 4:3. Takisto sa zastavil pritom, že ide o jeden z najväčších úspechov michalovského mládežníckeho hokeja. Mladým hokejistom Zahorčák zablahoželal k úspechu a podotkol, že si ich postup do Extraligy veľmi váži. Osobne videl dva barážové zápasy a sľúbil, že navštívi aj súboje najvyššej súťaže.

O obrovskom úspechu klubu a hokeja v meste hovoril aj prezident HK Mládež Michalovce Richard Mašlanka, podľa ktorého hráči, tréneri, ale aj predstavitelia klubu urobili všetko preto, aby tento úspech prišiel. Tréner Ivan Králik zase pripomenul, že družstvo neprehralo od polovice novembra až do prvého barážového duelu v Topoľčanoch. Takisto spomenul, že tímu veril aj vtedy, keď jeho zverenci prehrávali s Topoľčanmi 0:3 na zápasy.

Po neformálnej debate nasledoval podpis úspešných dorastencov do pamätnej knihy mesta Michalovce a primátor Viliam Zahorčák si pre úspešných hokejistov a realizačný tím pripravil aj malé prekvapenie, ktorým všetkých zúčastnených obdaroval. Na oplátku dostal od kapitána tímu Dominika Verbického medailu, ktorú hráči dostali za víťaztvo v prvej lige.



Uverejnené: 04.04.2016 17:40:37

Fatal error: Allowed memory size of 536870912 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /data/c/c/cce2f648-a924-4e5d-bcd4-7adf9f66146e/chemkostavarena.sk/sub/novinyzemplina/clanky.php on line 623