files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Marián Kelemen hráčom Jagiellonie Byalstok

V minulej sezóne kapitán a najväčšia opora MFK Zemplín Michalovce, brankár Marián Kelemen má nový klub. Po dvoch rokoch sa bývalý hráč Slovana Bratislava, tureckého Bursasporu, lotyšského FK Ventspils, španielskych Tenerife, Vecindariu, Numancii, gréckeho Arisu Solún, či českej Marile Přibram, vracia do krajiny našich severných susedov – Poľska. Tentoraz však nebude hájiť farby Slasku Vroclav, kde pôsobil štyri a pol roka (2009-2014) ale do konkurenčnej Jagiellonie Byalstok.

Skúsený 36-ročný ochranca svätyne sa s v minulej sezóne s dvanástym tímom najvyššej Ekstraklasy dohodol na zmluve do konca sezóny. „Napriek pokročilému športovému veku sa stále cítim ambicióznym hráčom aj človekom. Jagiellonia bola počas celých rokovaní veľmi konkrétna. Dalo by sa povedať, že sme rýchlo našli spoločnú reč,“ cituje oficiálna stránka poľského klubu svoju novú posilu do brány.

Marián Kelemen pri podpise zmluvy s poľským klubom (foto: stránka Jagiellonie Byalstok)

Kelemen si tak zaspomína na časy, kedy patril v poľskej lige k najlepším brankárom. V drese Slasku Vroclav sa dokonca v sezóne 2011/2012 tešil z majstrovského titulu, ktorý je v jeho kariére doteraz jediným. „Som veľmi rád, že si znova zahrám v poľskej lige. Na túto krajinu mám dobré spomienky. Vo Vroclave som pôsobil štyri a pol roka, vyhrali sme titul, raz sme skončili druhí aj tretí. Účinkovali sme v pohárovej Európe. Teraz mám pred sebou nové výzvy, nezostáva mi nič iné, iba naplno hrať a trénovať," uviedol ešte pre stránku svojho nového klubu Marián Kelemen.

pb



Uverejnené: 19.06.2016 15:20:43 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.