files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Bav sa basketbalom a neber drogy

Basketbalový klub 1.BK Michalovce v spolupráci s OZ Zober loptu a mestom Michalovce zorganizoval v stredu 15.6.2016 podujatie pod názvom “Bav sa basketbalom a neber drogy”. Vydarené športové dopoludnie bolo pokračovaním úspešnej minuloročnej akcie, ktorá sa uskutočnila marci minulého roka. V telocvični ZŠ Krymská v Michalovciach našli deti dobré podmienky na šport. Podujatia sa zúčastnilo sedem základných škôl, ktoré vytvorili osem družstiev. ZŠ Krymská mala na podujatí dve družstvá. Každá škola vytvorila zmiešané družstvá chlapcov a dievčat. Spolu sa do aktivít zapojilo 81 detí.

Prvú časť tvorili súťaže družstiev na čas v slalome s loptou, bez lopty, dribbling s loptou, podávanie lôpt a nakoniec súťaž v streľbe. Následne odohrala každá škola po dva basketbalové zápasy, na základe náhodného žrebu. Každá súťaž bola bodovaná a následne dostali družstvá body aj za basketbalový zápas. Všetky súťaže priniesli zaujímavé športové súboje. Školy získali diplomy a účastnícke listy z podujatia.

Družstvá na prvých troch miestach organizátori ohodnotili aj pohármi a vecnými cenami. Akcia mala pozitívny charakter a nielen po športovej stránke splnila svoj cieľ. Poďakovanie patrí OZ Zober loptu a ZŠ Krymská v Michalovciach, ktorá vytvorila výborné podmienky pre bezproblémový priebeh podujatia. Po roku sa víťazom stala opäť ZŠ Školská Michalovce (5.ZŠ), ktorá získala celkovo 23 bodov a len o jediný bod predstihla ZŠ Pavla Horova (8.ZŠ). Na treťom mieste sa umiestnila ZŠ Okružná (6.ZŠ).

Výsledky zápasov
1.ZŠ – 2.ZŠ 2:1
4.ZŠ – 5.ZŠ 0:8
6.ZŠ – 8.ZŠ 2:13
7.ZŠ A – 7.ZŠ B 12:2
5.ZŠ – 6.ZŠ 2:4
2.ZŠ – 8.ZŠ 4:24
7.ZŠ B – 1.ZŠ 6:1
4.ZŠ – 7.ZŠ A 4:9

Peter Brendza a 1. bk michalovce



Uverejnené: 19.06.2016 15:43:12 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.