files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín znížil ceny permanentiek

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce stoja pred druhou účasťou v najvyššej Fortuna lige. Do jej začiatku zostávajú dva týždne, vedenie klubu sa teda rozhodlo zverejniť ceny permanentiek a vstupeniek na jednotlivé domáce zápasy. Funkcionári sa zamerali hlavne na predaj permanentiek, ktorých cena sa v sezóne 2016/2017 znížila o desať eur, naopak ceny lístkov mierne porástli. Permanentky si záujemcovia môžu zakúpiť už od stredy 6. júla na sekretariáte klubu, vstupenky na zápas prvého kola s majstrom a držiteľom Slovenského pohára FK AS Trenčín, ktorý sa odohrá v sobotu 16. júla o 19.00 hod., sa zatiaľ predávať nebudú. Ich predaj je naplánovaný až od utorka 11. júla 2016.

"Žlto-modrí" odohrajú v sezóne 2016/2017 doma šestnásť zápasov (deväť na jeseň, sedem na jar). Ceny vstupeniek na jednotlivé stretnutia budú podobne ako v minulej sezóne rozdelené do dvoch kategórii. V tej prvej sú súperi ako Slovan Bratislava, FK AS Trenčín, Spartak Trnava, MŚK Žilina či Tatran Prešov, v tej druhej zase ostatní protivníci. „V prvej kategórii sme upravili ceny vstupeniek na 8 eur na kryté tribúny a 6 eur na nekryté. V druhej zostali ceny po starom – 6 eur a 4 eur,“ uviedlo vedenie klubu na svojej oficiálnej stránke.

Na druhej strane, vedenie klubu myslí hlavne na fanúšikov, ktorí navštevujú pravidelne každý jeden zápas. Viac sa totiž pre diváka oplatí kúpiť permanentku. "Ich ceny sme znížili o desať eur. Na kryté tribúny budú stáť 60 eur, čo je priemer 3,75 eur na jeden zápas. Na nekryté sa budú predávať za 40 eur, priemer na zápas je 2,50 eur,“ píše sa v stanovisku vedenia klubu. "Týmto krokom by sme chceli primäť našich fanúšikov, aby si kúpili permanentku, keďže je to najpohodlnejší spôsob na rozdiel od kupovania jednorazových vstupeniek v predpredaji, po prípade v pokladniach pred zápasom. A taktiež aj najvýhodnejší, keďže priemerná cena za jeden zápas je oveľa nižšia ako cena akejkoľvek nezľavnenej jednorazovej vstupenky."

Pri zakúpení permanentky alebo vstupenky na krytú ale aj nekrytú tribúnu je garancia miesta na sedenie. Každá vstupenka bude jedinečná s označením zápasu, sektoru, radu a miesta na sedenie. Novinkou sú aj permanentky pre držiteľov Senior kariet mesta Michalovce. Tie sa budú predávať v cene 20 eur, čo je 1,25 eura na zápas. „Čo sa týka ďalších zľavnených lístkov, tak deti do 150 cm, ženy a držitelia preukazov ZŤP budú platiť 1 euro, dôchodcovia so Senior kartou 2 eurá. Voľný vstup budú mať iba deti do 120 cm,“ dodalo vedenie MFK Zemplín Michalovce.

pb



Uverejnené: 02.07.2016 12:28:53 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
+421 917 203 776
redakcia@novinyzemplina.sk

Ivana Krásku 781/21
07101 Michalovce
Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.