files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Deň Topoľančanov ako tradičná súčasť kultúrneho leta v Michalovciach

Po roku OZ Naše Topoľany opäť chystá podujatie s názvom Deň Topoľančanov. Tento úspešný už tretí ročník sa nesie v znamení hesla: "Deň Topoľančanov - Spája rodiny." OZ Naše Topoľany Vás všetkých pozýva 6. augusta do Topoľan na ihrisko prežiť Deň Topoľančanov spoločne. Vstup je zdarma.


Podujatie sľubuje veľa dobrej zábavy pre celé rodiny, pre všetky vekové kategórie. Už tradične sa začína sv. liturgiou v miestnom chráme za speváckeho doprovodu Zboru sv. Jozefa pôsobiaceho pri Bazilike Minor v Michalovciach. Tá tohtoročná sv. liturgia bude zároveň špeciálna tým, že sa začne posviackou erbu a vlajky občianskeho združenia Naše Topoľany – ktoré OZ Naše Topoľany venuje všetkým Topoľančanom. Podujatie bude pokračovať na futbalovom ihrisku v Topoľanoch, kam topoľančania pôjdu z chrámu v sprievode historickej šermiarskej skupiny Vikomp zo Sniny, ktorá celé podujatie svojím úvodným vstupom odštartuje. Slávnostné otvorenie programu bude spojené s udeľovaním ďakovných listov. Nasledovať bude folklórne pásmo, o ktoré sa postará folklórny súbor Jurošík a spevácka skupina Čemerina. Na svoje si prídu aj športoví fanúšikovia pri krátkom recesistickom futbalovom zápase „Otcovia vs. synovia O zlatú opalku.“

Počas zápasu na javisku vystúpi spevák Čiko. Úsmev a zábavu sľubuje svojím vystúpením hudobná skupina Traky, po ktorej bude vylosovanie tomboly o naozaj lákavé ceny a zábava pod holým nebom až do rána s DJ Ferom. Program na javisku, ako to na Dni  Topoľančanov býva, nie je všetko. Čaká Vás veľa sprievodných atrakcií, za zmienku nepochybne stojí let v upevnenom teplovzdušnom balóne. Deti sa môžu tešiť na športové súťaže, skákací hrad, maľovanie na tvár, jazda na koníkoch a Disney návštevu - Mickey Mousa, Toma a Jerryho.

Tlačová správa OZ Naše Topoľany



Uverejnené: 13.07.2016 09:12:16 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.