files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Rošáda v MFK Zemplín. Hamuľak do Bardejova, prichádza Michal Sipľak

V kádri fortunaligového MFK Zemplín Michalovce sa udiali v týchto dňoch dve zaujímavé zmeny. Na hosťovanie do druholigového Bardejova odchádza útočník Michal Hamuľak, zatiaľ, čo od účastníka DOXXbet ligy skupina Východ prichádza taktiež na hosťovanie dvadsaťročný obranca Michal Sipľak. Slovenský mládežnícky reprezentant, ktorý si zahral na MS do 17 rokov v Spojených arabských emirátoch, posledný polrok hrával práve za Bardejov, v dorasteneckom veku hájil farby bratislavského Slovana.

Michal Hamuľak si proti Trenčínu (2:1) zahral posledných dvanásť minút

Michal Hamuľak hrával v Michalovciach s polročnou prestávkou, kedy pôsobil v Liberci, od jesene 2012. Poriadne dal o sebe vedieť v sezóne 2013/2014, kedy sa stal s 26 gólmi najlepším strelcom druhej najvyššej futbalovej súťaže. Následne odišiel na hosťovanie do spomenutého Liberca, kde však pobudol iba pol roka. V premiérovej sezóne MFK Zemplín vo Fortuna lige odohral 25 zápasov, v ktorých zaknihoval tri góly, posledných dvanásť minút si zahral aj v prvom kole tejto sezóny, kedy vo víťaznom zápase s Trenčínom (2:1) striedal v 78. minúte Dávida Škutku. „Dohodli sme sa na vzájomnom hosťovaní. Michal Hamuľak ide do konca jesennej časti do Bardejova a Michal Sipľak na celú sezónu k nám,“ uviedol na margo rošády s druholigistom predseda predstavenstva MFK Zemplín Igor Šoltinský. Podľa jeho slov obrancu Sipľaka bude mať tréner Šoltis k dispozícii už na nedeľňajší zápas v Prešove.

Michal Sipľak prichádza na hosťovanie z Bardejova

Michalovský lodivod bude môcť v najbližšom čase využiť aj služby albánskeho stopéra Kristiho Qoseho a jeho krajana, útočníka Kristiana Kushtu. „Obaja boli na skúške a uspeli. Prichádzajú k nám taktiež na hosťovanie z gréckeho PAOK Solún,“ podotkol Šoltinský, podľa ktorého slov tretí hráč z gréckeho tímu Panagiotis Deligiannidis na skúške neuspel a v Michalovciach tak pôsobiť nebude.

Peter Brendza



Uverejnené: 24.07.2016 13:31:07 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.