files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Bezgólová remíza MFK Zemplín v Prešove

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce remizovali v druhom kole Fortuna ligy na pôde nováčika súťaže FC Tatran Prešov 0:0. Michalovčania tak ani v druhom kole neokúsili trpokosť prehry a aktuálne sú v tabuľke so štyrmi bodmi na štvrtom mieste. Zverenci trénera Antona Šoltisa sa u súpera predstavia aj v treťom kole, keď nastúpia v sobotu 30. júla v Senici, doma ich uvidíme v sobotu 6. augusta, kedy o 19.00 hod privítajú celko FC ViOn Zlaté Moravce - Vráble.

Michalovský lodivod Anton Šoltis poslal na ihrisko v prvom východoslovenskom derby v najvyššej súťaži po troch rokoch na vlas rovnakú základnú zostavu, ako pred týždňom vo víťaznom zápase proti Trenčínu. Aj keď zápas vo svojom priamom prenose vysielala aj verejnoprávna televízia, na návšteve v hľadisku sa to neprejavilo. A diváci sa od začiatku mali na čo pozerať. Začalo sa totiž vo svižnom tempe, so závarmi na oboch stranách. Zaujala zlá rozohrávka Patrika Maceja a následne nespracovaná prihrávka na hrote osamoteného Tubonemiho, ako aj strieľaný center Martina Koscelníka, na ktorý nedosiahol nik z jeho spoluhráčov. Zhruba po pätnástich minútach tempo hry začalo upadať. Za zmienku stojí iba tridsiata minúta, v ktorej poslal center do prešovskej šestnástky Stanislav Danko, lopta sa odrazila až ku Igorovi Žofčákovi, no jeho dobre umiestnený projektil vytlačil do bezpečia Jozef Talian. A keďže obrany oboch celkov pracovali na sto percent, čistej gólovej šance sme sa v prvom polčase nedostali.

Aj v úvode druhého polčasu sa hral medzišestnástkový futbal bez šancí na oboch stranách. Zaujala tak jedine svetlica vhodená zo sektoru prešovských fanúšikov, ktorá spôsobila, že sa niekoľko desiatok sekúnd nehralo. Viac z hry mali tentoraz domáci Prešovčania, no čistú gólovú šancu si nedokázali v prvej polovici druhého dejstva vypracovať ani oni. Na druhej strane nezapršalo ani pri sympatickom pokuse Jakuba Griča, s ktorým si Jozef Talian poradil. V 70. minúte síce dotlačil Hector Tubonemi loptu do hosťujúcej siete, gól ale pre ofsajd nigérijského útočníka neplatil. Domáci Tatran aj naďalej išiel za víťazstvom. O päť minút neskôr nespracoval Kubusov center Dávid Leško, následne sa neujala strela aktívneho striedajúceho Kubusa a ani hlavička Tubonemiho. V záverečných minútach obe obrany opäť nedopustili žiadnu gólovú šancu, a tak sa zápas skončil zaslúženou remízou. 

FC Tatran Prešov - MFK Zemplín Michalovce 0:0
Rozhodovali: D. Sedlák - Somoláni, Jankovič.
Divákov:
FC TATRAN: Talian - Kačala, Bartek, Luberda, Bujňák - P. Jacko, Dzurik (67. Keresteš)- D. Leško, Katona (85. Dupkala), Streňo (73. Kubus) - Tubonemi.
MFK ZEMPLÍN: Macej - Perez, T. Sedlák, Vernon, M. Šimčák - Grič - Kunca, Danko, Žofčák (87. M. Bednár), Koscelník (76. A. Leško) - Škutka (83. Bellas).



Uverejnené: 24.07.2016 22:19:56 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.