files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Tragická nehoda v Petrovciach, zahynuli dve osoby

V pondelok 1. augusta okolo 19.45 hod. došlo z doposiaľ nezistených príčin k tragickej dopravnej nehode v obci Petrovce nad Laborcom v michalovskom okrese, pri ktorej dve osoby zraneniam podľahli a jedna osoba sa ťažko zranila. Podľa doterajších zistení vodič viedol vozidlo zn. Ford Focus v smere z Michaloviec na Humenné, pričom pravdepodobne z dôvodu neprispôsobenia rýchlosti jazdy svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla, stavu a povahe vozovky a iným okolnostiam, ktoré možno predvídať, prešiel do protismeru a následne na trávnatý porast.

Tam narazil do prípojky plynového merača, následne do stĺpa elektrického vedenia a oplotenia rodinného domu. Vozidlo po náraze zastalo a na mieste zhorelo. V tom čase sa vňom nachádzali dve osoby, ktoré uhoreli. Z tohto dôvodu nebolo možné doposiaľ identifikovať ich totožnosť. Vo vozidle sa nachádzala aj ďalšia osoba, 22-ročný muž z Humenného, ktorý pravdepodobne pri náraze z vozidla vypadol. Ten podľa predbežnej lekárskej správy pri nehode utrpel ťažké zranenia. So zraneniami bol prevezený do nemocnice. Pri dopravnej nehode bola celková škoda predbežne vyčíslená na 6.500 eur.

V tejto súvislosti polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Bližšie okolnosti, ako aj presná príčina tragickej nehody, sú predmetom ďalšieho vyšetrovania aj za účasti znalca z odboru cestnej dopravy. V súčasnosti polícia zisťuje, kto v čase nehody viedol vozidlo a tiež totožnosť dvoch osôb, ktoré na mieste nehody zraneniam podľahli.

Tlačová správa



Uverejnené: 02.08.2016 10:32:53 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.