files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla v príprave s druhou výhrou, káder sa naďalej skladá

Hokejisti HK Dukla Michalovce začali fázu, v ktorej absolvujú herné previerky pred nastávajúcou sezónou výborne. V prvých dvoch zápasoch totiž zaknihovali cenné víťazstvá. Najskôr triumfovali v utorok v Spišskej Novej Vsi 4:2 a potom v piatok zdolali na vlastnom ľade ďalšieho účastníka prvej ligy HC Prešov 07 3:1.

Obidve víťazstvá sa rodili inak. Zatiaľ, čo na Spiši „vojaci“ kraľovali od úvodu a po dvoch tretinách viedli štvorgólovým rozdielom, ktorý domáci v záverečnej tretine dokázali iba kozmeticky upraviť, proti Prešovu rozhodli o svojom víťazstve až v samom závere. „Ťažší zápas bol rozhodne ten s Prešovom. Je záver týždňa, v ktorom chlapci na tréningu dostali poriadne zabrať. Určite sú z tréningového procesu unavení a ešte sa k tomu pridali aj zápasy. Tomu pripisujem aj „ťažšie nohy“ v prvých dvoch tretinách súboja s Prešovom. Čo sa týka tohto zápasu, bolo to vyrovnané. Za nerozhodného stavu, aj za nášho vedenia, nás výrazne podržal brankár Trenčan, ktorý zachytal perfektne aj v Spišskej Novej Vsi,“ uviedol na margo úvodného dvojzápasu v príprave tréner HK Dukla Michalovce Miroslav Ihnačák. Jeho zverenci dostanú zabrať v tréningovom procese aj v najbližších dňoch. „Budúci týždeň nás čaká iba jeden zápas. V utorok privítame Spišskú Novú Ves a tomu prispôsobíme aj tréningový proces. Viem, že je to pre chlapcov možno momentálne veľmi ťažké, no letná príprava je taká. Všetko sa im to vráti v sezóne,“ podotkol k nasledujúcemu programu tréner michalovskej Dukly.

Michalovský lodivod v prípravných dueloch skúšal aj niektorých hráčov. S Duklou sa momentálne pripravuje ostrieľaný center Rastislav Gašpar, šikovný krídelník Roman Kohutiar a takisto aj kanadský útočník David Way. Ako sa javia potencionálne posily? „Čo sa týka Kanaďana Waya, vidno, že má toho dosť. Šancu ešte dostane aj budúci týždeň. Určite potrebujeme posilniť útok, do ktorého by mali prísť dvaja až traja hráči. Uvidíme, čo prinesú najbližšie dni. Ešte nás čaká šesť prípravných duelov, takže si budeme môcť skúšaných hráčov dôkladne pozrieť,“ podotkol Miroslav Ihnačák. My len dodajme, že tomu do tréningového procesu budúci týždeň pribudne na skúšku jeden hráč z českého Liberca, v hre je aj návrat niekdajšej michalovskej stálice Richarda Šechného.     

V zápasoch na Spiši aj doma s Prešovom sa predstavili v drese Dukly skúsený center Rastislav Gašpar...

... krídelník Roman Kohutiar...

... a aj kanadský center David Way

Peter Brendza



Uverejnené: 13.08.2016 15:26:33 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.