files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V generálke presvedčivé víťazstvo michalovskej Dukly

Hokejisti HK Dukla Michalovce zvíťazili vo svojom poslednom prípravnom zápase pred nastávajúcou sezónou na domácom ľade nad tímom Debreceni Hoki Klub 5:2. O všetky góly v sieti maďarského súpera sa postaral prvý útok. Po dva presné zásahy zaznamenali Zdenek Král a Ladislav Ščurko, jeden pridal Gleb Lušnikov. Zverenci trénera Miroslava Ihnačáka najbližšie odohrajú už majstrovské súboje. Hneď v úvode ligovej súťaže sa predstavia dvakrát doma. V stredu 7. septembra o 17.00 hod. privítajú celok Považskej Bystrice a v piatok 9. septembra v rovnakom čase nastúpia v šlágri druhého kola proti Detve.

V poslednom prípravnom súboji michalovskej Dukly pred nastávajúcou sezónou sa hral dynamický hokej s viacerými šancami na oboch stranách. Prispeli k tomu obaja súperi. Tí zahrávali v prvej desaťminútovke po jednej presilovke a obe skončili gólmi. Najskôr v ôsmej minúte otvoril skóre zápasu Piskunov, na ktorého presný zásah odpovedal v jedenástej minúte Gleb Lušnikov. Vyrovnaný hokej pokračoval aj v ďalších minútach, väčšie šance si v závere prvej časti vypracovali domáci, no Banovský a ani Ščurko pri Gyenesovi nepochodili. Keď Michalovčania v samom závere nevyužili ani vyše stosekundovú presilovku o dvoch hráčov, prvá tretina skončila remízou 1:1. Výborný hokej pokračoval aj v druhej tretine a v jej druhej polovici padli aj góly. Najskôr brankára Gyenesa v 32. minúte nachytal Ladislav Ščurko a po ňom sa gólovo presadil aj tretí člen elitnej michalovskej formácie Zdenek Král - 3:1. Na jeho presný zásah odpovedal účastník nadnárodnej MOL ligy hneď o niekoľko sekúnd, keď sa z rýchlej kontry presadil Kosourov - 3:2. Skóre do konca druhej tretiny sa ešte mohlo meniť na oboch stranách - Marcel Baláž a ani Norbert Dancsfalvi sa však osamotený pred brankármi nepresadili. Vedenie Michalovčanov poistil hneď v úvode tretej tretiny svojím druhým gólom v zápase Zdenek Král a šesť minút pred koncom uzavrel skóre takisto druhým zápasovým gólom Ladislav Ščurko.

HK Dukla Michalovce - Debreceni Hoki Klub 5:2 (1:1, 2:1, 2:0)
Góly: 11. Lušnikov pres/1, 32. Ščurko (Lušnikov, Z. Král), 36. Z. Král (Lušnikov, Ščurko), 43. Král (Ščurko), 54. Ščurko (Hančák) - 8. Piskunov (Bezrukov) pres/1, 32. Kosourov (Bezrukov).
Vylúčení: 7:5. Presilovky: 1:1. Oslabenia: 0:0.
HK DUKLA: Trenčan - Hančák, Poláček, Buraľ, Slimák, Boboš, Dolgoš - Lušnikov, Ščurko, Z. Král - Bánovský, Šechný, Drotár - Baláž, Cútt, Kohutiar - Fedorko, Mesaroš, Schnelly.
HOKI KLUB: Gyenes - Hetenyi, Bezrukov, Nemeth, Kovacs, Košetkov, Kosourov, Gyorfy, A. Varga, Piskunov, Hari, Vincze, Weber, Dancsfalvi, Vorosanin, Pleszkan, Godo, Vaszjunyin, Seluianov, Pados. 



Uverejnené: 02.09.2016 19:49:50

Fatal error: Allowed memory size of 536870912 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /data/c/c/cce2f648-a924-4e5d-bcd4-7adf9f66146e/chemkostavarena.sk/sub/novinyzemplina/clanky.php on line 623