files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Igor Šoltinský už nie je vo vedení MFK Zemplín Michalovce

Vo vedení futbalového klubu MFK Zemplín Michalovce nastala podstatná zmena. Ako informovalo stredajšie vydanie Denníka Šport sa totiž dlhoročný šéf klubu Igor Šoltinský vzdal funkcie predsedu predstavenstva MFK Zemplín. Šoltinský pre Šport potvrdil túto informáciu, no bližšie sa k tejto téme vyjadrovať nechcel. Stane sa tak až po jeho návrate na Slovensko, keďže je momentálne v USA.

Šoltinský stál na čele michalovského futbalového klubu od roku 2005, kedy sa firma Scorp najskôr stala najskôr akcionárom a postupne aj majoritným akcionárom klubu. "Nie som oprávnený podávať tieto informácie, lebo tieto zmeny sa ešte oficiálne neudiali. Právny stav je rovnaký. Pán Šoltinský sa síce vzdal funkcie predsedu predstavenstva MFK Zemplín, ale jeho abdikácia ešte nebola akceptovaná," poznamenal pre Denník Šport ďalší člen predstavenstva a konateľ firmy Scorp Ján Sabol st. Ten následne pre Šport dodal. "Predstavenstvo klubu malo rokovanie s druhým akcionárom mestom a zatiaľ pracuje v pôvodnom zložení, pochopiteľne bez pána Šoltinského. Vzdal sa svojej funkcie a nechodí na zasadnutia predstavenstva. Pripravujeme valné zhromaždenie, ktoré by malo byť v októbri. Po ňom už môžeme hovoriť o konkrétnych zmenách, ktoré nastanú. Zatiaľ sa navonok nič nemení, lebo predstaventsvo klubu je uznášaniaschopné, takže klub funguje ďalej. Tým, že sa neudiali právne zmeny, nechceli sme na verejnosť púšťať žiadne informácie, lebo zmeny nie sú definitívne dotiahnuté."

Ján Sabol, podľa ktorého slov Šoltinský zrejme odstúpil kvôli zdravotným problémom a osobných dôvodov, nemá ambíciu uchádzať sa na októbrovom valnom zhromaždení o voľnú funkciu predsedu predstavenstva. "Určite nemám záujem o túto pozíciu. Zatiaľ neviem povedať ani okruh možných kandidátov. Všetko je vecou rokovaní. Do valného zhromaždenia ešte máme dosť času," dodal na záver pre Denník Šport Ján Sabol st.



Uverejnené: 14.09.2016 12:56:00 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.