files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Na úvod triumf Humenného v Mikuláši a prehra Trebišova v Ružomberku

V sobotu 17. septembra odštartovali na východe a západe tretie najvyššie hokejové súťaže. Druhá liga sa tentoraz hrá opäť v dvoch skupinách a vo východnej má región Zemplín hneď dvojnásobné zastúpenie, keď okrem tímu MHK Humenné v lige štartuje aj HK 2016 Trebišov. Viac sa v prvom kole darilo Humenčanom. Tí nastúpili na ľade rezervy Liptovského Mikuláša s viacerými známymi menami. Obrancovia Boboš a Buraľ prišli na výpomoc z Michaloviec, v obrane sa predstavili napríklad ešte aj Martin Tkáč, či Tibor Tartaľ, no a v útoku sa pri hrajúcom trénerovi Richardovi Šechnom predstavil aj Jaroslav Kmiť. Práve Richard Šechný sa stal ústrednou postavou duelu, keď pri výhre svojho tímu 5:3 zaznamenal dva góly a k tomu pridal aj jednu asistenciu.

Menej sa už darilo Trebišovčanom. Novo vzniknutý klub prehral na ľade Ružomberka hladko 1:4, keď ich jediný gól zaznamenal Jakub Bojkun. V nasledujúcom kole si zemplínski zástupcovia zmerajú sily navzájom, keďže sa v sobotu 25. septembra o 17.30 hod. uskutoční vzájomný duel týchto tímov.   

Humenčania vo svojej premiére na ľade Liptovského Mikuláša zaknihovali víťaztvo 5:3

MHK 32 Liptovský Mikuláš B - MHK Humenné 3:5 (1:2, 0:1, 2:2)
Góly: 5. Matejka (Mravec), 48. Mravec trest. strieľanie, 51. Matejka (Ševčík) - 6. Šechný (Boboš), 8. Kmiť (Šechný) oslab/1, 31. Ľ. Sabol (Tartaľ) pres/1, 41. Šechný trest. strieľanie, 54. Čopák (Harasthy)
Vylúčení: 6:4. Presilovky: 0:1. Oslabenia: 0:1. Rozhodovali: Riš - Šimaľ, Vyšný. Divákov: 63.
MHK 32 B: Melna - Danko, Fiala, Ševčík, M. Školiak, Danko, Pida - Pawelski, Bacúr, Gažo, Kasanický, Koniar, Kubáň, Martínek, Matejka, Mravec, Pavlovič.
MHK: Petro - Boboš, Buraľ, Tartaľ, Tkáč, Kačurik - Marjov, Šechný, Kmiť - Čopák, Ľ. Sabol, Harasthy - Dzoba, Ficko, Suvák.

MHK Ružomberok - HK 2016 Trebišov 4:1 (2:0, 0:1, 2:0)
Góly: 8. Javorka (Tarageľ, Banáš), 15. Banáš (Tarageľ), 55. P. Oravec (Banáš, Tarageľ) pres/1, 60. Wesselényi (Nátny) - 23. Jakub Bojkun (D. Poľacký, F. Bojkun)
Presilovky: 9:5. Presilovky: 1:0. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Tornay - Dumis, Paulíny. Divákov: 140.
MHK: Žiak - Magula, Javorka, Debnár, Graňák, Hollý - P. Oravec, Tarageľ, Banáš - Javorka, Nátny, Wesselényi - Bombara, Dvorščák, Knapčik.
HK 2016: Fedor - Pačuta, Pástor, Dunaj, Antal, J. Poľacký - M. Oravec, Stríž, Petričko - J. Schnelly, F. Bojkun, Jakub Bojkun - D. Poľacký, Hanes.



Uverejnené: 18.09.2016 10:12:37 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.