files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla zvíťazila v Trnave a je novým lídrom prvej ligy

Hokejisti HK Dukla Michalovce zvíťazili v stretnutí deviateho kola Budiš I. hokejovej ligy na ľade HK Gladiators Trnava hladko 5:0 a keďže doterajší líder z Detvy zakopol v Spišskej Novej Vsi, stali sa Michalovčania, ktorí natiahli svoju víťaznú sériu už na sedem zápasov, na konci prvej šestiny súťaže jej novým lídrom. O góly Dukly na trnavskom ľade sa postarali piati strelci - Martin Drotár, Martin Dolgoš, Ivan Fedorko, Marcel Baláž a Radovan Cútt, ktorý zaknihoval už svoj deviaty tohtosezónny presný zásah.

Zverenci trénera Miroslava Ihnačáka načnú druhú šestinu základnej časti u súperov, keď sa najskôr budúcu stredu 5. októbra predstavia v Považskej Bystrici, no a v piatok 7. októbra ich čaká šláger jedenásteho kola, v ktorom nastúpia na ľade Detvy. Doma ich uvidíme až v stredu 12. októbra, kedy o 17.00 hod. privítajú celok Skalice.

Michalovčania cestovali do "slovenského Ríma" iba na druhý zápas vonku v tejto sezóne a chceli tam potvrdiť svoju doterajšiu stopercentnú bilanciu u súperov. To sa im nakoniec po dobrom výkone, podporenom brankárom Adamom Trenčanom, ktorý si udržal čisté konto, aj podarilo. Skóre zápasu otvoril v jedenástej minúte po spolupráci tretieho útoku Martin Drotár. Michalovčania rozhodli o svojom víťazstve v druhej časti hry, v ktorej skórovali až trikrát. Najskôr sa v presilovkách presadili Martin Dolgoš s Ivanom Fedorkom, a v závere druhej tretine sa gólovo uviedol aj Marcel Baláž. Skóre zápasu uzavrel v presilovke o dvoch hráčov v tretej tretine Radovan Cútt - 0:5.

HK Gladiators Trnava - HK Dukla Michalovce 0:5 (0:1, 0:3, 0:0)

Góly: 11. Drotár (Kohutiar, Z. Král), 22. Dolgoš (Cútt, Banovský) pres/1, 33. Fedorko (Šterbák) pres/1, 38. Baláž (Cútt, Kubát), 53. Cútt (Baláž, Hančák) pres/2.

Vylúčení: 5:6. Presilovky: 0:3. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Adamec - Beniač, Purgat. Divákov: 245.

HK GLADIATORS: Juríček (41. Fáber) - Mrázik, Reho, Poláček, Roth, Mihalko, Vojtas, Keleši - Jurák, Schmidt, Okoličány - Beták, Čunderlík, Kratochvíla - Brzák, Hrbáčik, Lukačovič - Mrava, Ševčík, Kamenický.

HK DUKLA: Trenčan - Kubát, Šterbák, Dolgoš, Hančák, Slimák, Poláček, Boboš, Buraľ - Fedorko, Ščurko, Fajčák - Banovský, Cútt, Baláž - Drotár, Z. Král, Kohutiar - Schnelly, Verbický, Mesaroš.



Uverejnené: 30.09.2016 19:13:35 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.