files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Víťazná séria trvá naďalej, Dukla kraľovala na Považí

Hokejisti HK Dukla Michalovce zvíťazili v stretnutí 10. kola Budiš I. hokejovej ligy na ľade HK 95 Považská Bystrica hladko 7:3 a oplatili tak Považanom prehru z prvého kola z domáceho ľadu. Michalovčania nielenže natiahli svoju víťaznú sériu na osem zápasov, ale po druhom zakonutí Detvy v rade sa dostali na čele tabuľky do šesťbodového trháku. Dva góly do siete Považskej Bystrice zaknihoval navrátilec Gleb Lušnikov, rovnako sa prezentoval aj najlepší strelec súťaže Radovan Cútt, no a po jednom góle pridali Ľuboš Fajčák, Ladislav Ščurko a Marcel Baláž. Zverenci trénera Miroslava Ihnačáka sa na ľade súpera predstavia aj v nasledujúcom kole, keď ich v piatok čaká šláger proti druhej Detve. Doma ich uvidíme až v stredu 12. októbra, kedy o 17.00 hod. privítajú Skalicu. 

Michalovčania vstupovali do duelu na Považí v pozícii lídra, no aj s rešpektom z predošlého vyájomného duelu, v ktorom súperovi na domácom ľade podľahli 1:3. Teraz ale nenechali nič na náhodu a už po dvoch tretinách bolo jasné, že sa tentoraz prekvapenie v Považskej Bystrici nezrodí. Vo štvrtej minúte otváral skóre duelu Ľuboš Fajčák a druhý gól pridal v štrnástej minúte v presilovej hre Marcel Baláž. V druhej tretine prišli chvíle najlepšieho strelca súťaže Radovana Cútta, ktorý pridal svoj desiaty a jedenásty gól v sezóne. Okrem neho skóroval aj navrátilec do zostavy Gleb Lušnikov, na druhej strane zmaril Trenčanovi tretie tohtosezónne čisté konto Koleda. V poslednej tretine sa zápas už len dohrával. Michalovčania viedli po ďalšom góle Lušnikova a Ščurka už 7:1, posledné slovo ale patrilo domácim. Tí korigovali po presných zásahoch Zlochu a Klímu na konečných 3:7.

HK 95 Považská Bystrica - HK Dukla Michalovce 3:7 (0:2, 1:3, 2:2)

Góly: 34. Koleda (Zlocha), 57. Zlocha (Šišovský), 57. Klíma (Zlocha, Bagin) - 4. Fajčák (Ščurko), 14. Baláž (Hančák, Cútt) pres/1, 29. Cútt (Baláž), 32. Lušnikov (Šcurko), 40. Cútt (Lušnikov, Fajčák), 46. Ščurko (Král) oslab/1, 53. Lušnikov (Banovský)

Vylúčení: 2:5, navyše Filo - Poláček, obaja 10. minút nešportové správanie. Presilovky: 0:1. Oslabenia: 0:1. Rozhodovali: Krist - Drblík, Makúch. Divákov: 157.

HK 95: Kutej (53. Hričina) - Bagin, Prášek, Palovič, Hriňa, Hrehuš, Kleinedler, Majerčík - Šišovský, Zlocha, L. Klíma - Hudec, Toman, M. Záborský - Blaško, Filo, Koleda - Švantner.

HK DUKLA: Trenčan - Kubát, Šterbák, Dolgoš, Hančák, Slimák, Polaček, Buraľ, Boboš - Fedorko, Ščurko, Fajčák - Banovský, Cútt, Baláž - Kohutiar, Král, Drotár - Schnelly, Verbický, Lušnikov.



Uverejnené: 05.10.2016 20:23:26 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.