files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Vydreté body chcú potvrdiť doma proti Topoľčanom

Hokejisti HK Dukla Michalovce sa po týždni opäť predstavia na domácom ľade. V piatok 18. novembra privítajú v tradičnom čase od 17.00 hod. ambiciózne Topoľčany. Tie sa počas sezóny posilnili hlavne v ofenzíve, keď ich rady vystužili aj Martin Kalináč a Albín Podstavek. Michalovčania síce tohto súpera v tejto sezóne dvakrát hladko zdolali (5:1 doma, 8:3 vonku), no tentoraz ľahký súboj nečakajú.

Michalovčania mali síce v stredajšom 23. kole Budiš I. hokejovej ligy voľno, v hre však boli v pondelok, kedy sa v dohrávanom stretnutí siedmeho kola potrápili na ľade poslednej rezervy Martina. Síce po desiatich minútach hry viedli 2:0, no domácim sa podarilo vyrovnať. O tom, že všetky body poputujú na Zemplín rozhodol tri minúty pred koncom Martin Drotár. „Zápas nám vôbec nevyšiel. Aj keď sme vyhrávali 2:0, nehrali sme dobre. Začiatok nám vyšiel, ale to len preto, že sme boli efektívni. Hra bola z našej strany zlá a pokračovali sme v tom aj v ďalších minútach. Keby prvá tretina skončila napríklad 0:0, tak ...,“ nedopovedal vetu útočník michalovskej Dukly Gleb Lušnikov. Podľa ďalších slov šikovného ruského kridelníka pravdepodobne došlo k podceneniu posledného tímu tabuľky. „Inak si to ani neviem vysvetliť. Nepristúpili sme k tomu tak ako sa má a miesto pohodového zápasu sme sa trápili.“

Zverenci trénera Miroslava Ihnačáka sa tak vytrápili, no do tabuľky si nakoniec povinné tri body pripísali. No a keďže Detva v stredajšom zápase prehrala v Prešove 1:4, ich náskok na čele tabuľky na Podpoľancov je naďalej sedembodový, nasleduje s deväťbodovou stratou Prešov, ktorý však má o jeden zápas menej. Najbližšie sa predstavia na domácom ľade, kde v piatok privítajú v rámci 24. kola prvej ligy Topoľčany. „Podcenenie z našej strany, tak ako to bolo v Martine, neprichádza do úvahy. Topoľčany sú ťažkým súperom, ktorý sa počas sezóny kvalitne posilnil. Čaká nás teda ťažký zápas. Síce sme ich dvakrát v tejto sezóne hladko zdolali, no teraz to bude iné. Musíme sa dobre pripraviť. Máme síce v mužstve maródku, no ja verím, že to zvládneme a v piatok Topoľčany zdoláme aj po tretíkrát v sezóne,“ podotkol ruský útočník v službách michalovskej Dukly.

Peter Brendza



Uverejnené: 17.11.2016 14:43:26 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.