files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Florbalistky Eastern Wings doma s vysokou prehrou

Najvyššia ženská florbalová Extraliga mala minulý víkend na programe zápasy siedmeho a ôsmeho kola. V hre boli aj florbalistky Eastern Wings Michalovce, ktoré v rámci siedmeho kola doma privítali vo východoslovenskom derby celok FBC Mikuláš Prešov. Zverenkám trénera Dariusa Siheľského sa v Mestskej športovej hale nedarilo, keď Prešovčankám podľahli hladko 3:8. Michalovčanky síce po prvej tretine viedli po dvoch góloch Patrície Dzurinovej 2:1, no absolútne im nevyšla druhá časť, ktorú prehrali 0:5. Klesli tak v tabuľke na šieste miesto. "Krídla z východu" sa doma predstavia aj v ďalšom dvojkole. V sobotu 3. decembra o 18.00 hod. privítajú celok Spišskej Novej Vsi, no a v nedeľu o 11.00 hod. nastúpia proti Banskej Bystrici.

Michalovčankám nepomohli ani dva góly Patrície Dzurinovej

Eastern Wings Michalovce - FBC Mikuláš Prešov 3:8 (2:1, 0:5, 1:2)
Góly: 11. Dzurinová (Chudinová), 12. Dzurinová, 52. Komlodyová (Dzurinová) - 11. Floreková (Kolinčáková), 21. Semančíková (Cupráková), 25. Lupáčová (Kvasková), 32. Semančíková (Cupráková), 34. Semančíková (Kvasková), 34. Lupačová, 58. Kvasková (Semančíková), 60. Semančíková (Kvasková)
EASTERN: Kandriková - Filipová, Kiššáková, Dzurinová, Galová, Škodiová, Kuchariková, Chudinová, Komlodyová, Petrová, Paulovčáková, Vršková.
FBC MIKULÁŠ: Sedláková (41. Matisová) - Semančíková, Kvasková, Lupáčová, Váhovská, Floreková, Robová, Valenčinová, Pustá, Kinčáková, Papcunová, Kolinčáková, Pazderáková.



Uverejnené: 21.11.2016 09:22:39 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.