files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Víťazná séria skončila, Dukla nestačila na Spišiakov

Hokejisti HK Dukla Michalovce utrpeli v stretnutí 26. kola Budiš I. hokejovej ligy svoju štvrtú domácu tohtosezónnu porážku, keď podľahli Spišskej Novej Vsi tesne 3:4. Dva góly do siete Spišiakov zaznamenal Ladislav Ščurko, jeden pridal Gleb Lušnikov. Zverenci trénera Miroslava Ihnačáka teraz majú pred sebou trojzápasovú sériu na ľade súperov. V stredu 30. novembra sa predstavia v Trnave, v piatok 2. decembra v Považskej Bystrici a v stredu 7. decembra v Detve. Najbližšie ich doma uvidíme v piatok 9. decembra, kedy v tradičnom čase od 17.00 hod. privítajú Skalicu.

Východoslovenské hokejové derby začalo v pomalšom tempe. Prvú šancu si vypracovali hostia, keď Giľák v dobrej pozícii minul Trenčanovu svätyňu. Na druhej strane pri Riečickom najskôr nepochodil Zdenek Král, po ňom sa neujala ani aktivita Ladislava Ščurka a po preštrikovaní sa cez obranu nepremenil šancu ani Tomáš Banovský. V dvanástej minúte sa už ale skóre menilo, keď strelu Fajčáka dorazil do siete Ladislav Ščurko. Michalovčania mohli pridať ďalší gól pri vylúčení Cvengroša, no presilovku nevyužili a ihneď po jej skončení mohli aj inkasovať, Cvengroš ale sám pred Trenčanom nezakončil presne. Domáci hokejisti začínali druhú tretine v presile, no prvé sekundy zahrali katastrofálne a Brejka z ničoho nič vo vlastnom oslabení vyrovnal. Ešte v následnej presilovke sa však skóre menilo, keď sa po spolupráci druhého útoku presadil Gleb Lušnikov - 2:1. Stále to však nebolo z michalovskej strany ono. Domáci hráči sa totiž dopúšťali hlúpych vylúčení, za ktoré pykali. Najskôr pri hre štyroch proti štyrom vyrovnal na 2:2 Lesňák a v 32. minúte išli dokonca Spišiaci do vedenia, keď vylúčenie Krála potrestal Giľák - 2:3, ktorý vyhnal Adama Trenčana z michalovskej brány. Vyrovnať mohol chvíľu pred koncom Radovan Cútt, Riečický bol ale pozorný, na druhej strane zlyhal v tutovke Klinga. Toho vychytal Trenčanov náhradník Roman Dzúr aj na začiatku tretej tretiny, no následne bol prikrátky na koncovku Hamráčka opäť v presilovke 2:4. Michalovčania odpovedali ihneď po dvadsiatich sekundách, keď Polaček krásne vysunul Ščurka a ten ponad Riečického vykresal iskierku nádeje - 3:4. V posledných minútach prišiel očakávaný tlak domácich, no Spišiaci si dali pozor a nakoniec tesné víťazstvo ubránili. Ba mohli zvíťaziť aj o dva góly, no Hamráčkov gól dve sekundy pred koncom hlavný arbiter Švajka neuznal pre posunutie prázdnej brány.

HK Dukla Michalovce - HK Spišská Nová Ves 3:4 (1:0, 1:3, 1:1)
Góly: 13. Ščurko (Fajčák, Poláček), 21. Lušnikov (Král, Drotár) pres/1, 44. Ščurko (Poláček, Slimák) - 21. Brejka (Lesňák, Vantroba) oslab/1, 30. Lesňák (Klinga, Brejka), 32. Giľák (Lesňák, Vantroba) pres/1, 43. Hamráček (Vaic, Všetečka) pres/1.
Vylúčení: 6:6. Presilovky: 1:2. Oslabenia: 0:1. Rozhodovali: Švajka - Gajan, Kovaľ. Divákov: 865.
HK DUKLA: Trenčan (32. Dzúr) - Šangin, Hančák, Kubát, Šterbák, Polaček, Slimák, Boboš, Dolgoš - Banovský, Cútt, Baláž - Lušnikov,Král, Drotár - Schnelly, Fajčák, Ščurko - Kohutiar, Verbický, Mesaroš.
HK: Riečický - Brejka, Vantroba, Cvengroš, Trávniček, Všetečka, Osuský, Knižka - Lesňák, Klinga, Giľák - Findura, Vaic, Hamráček - Ondov, Tomečko, Ihnaťo - Dmitriev, Zwick.



Uverejnené: 25.11.2016 19:53:36
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.