files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Druhá porážka v rade, Dukla prehrala v Trnave 3:6

Hokejisti HK Dukla Michalovce po prvýkrát v sezóne nezískali na ľade súpera ani jeden bod. V stretnutí 27. kola Budiš I. hokejovej ligy totiž prehrali v Trnave hladko 6:3. Až štyri góly do ich siete zaznamenal Roman Jurák, ktorý k tomu pridal aj jednu asistenciu. Zverenci trénera Miroslava Ihnačáka, ktorý tak zaknihovali po druhýkrát v sezóne druhú prehru v rade, sa u súperov predstavia aj v najbližších dvoch zápasoch. V piatok odohrajú duel v Považskej Bystrici, no a v stredu 7. decembra nastúpia v Detve. Doma ich uvidíme až v piatok 9. decembra, kedy v tradičnom čase od 17.00 hod. privítajú Skalicu.

Líder tabuľky nastúpil na zápas v Trnave bez brankára Adama Trenčana, ktorému sa realizačný tím rozhodol dať voľno. Domáci "gladiátori" začali lepšie. V druhej minúte síce po strele Fajčáka zvonila žŕdka ich brány, no boli to práve Trnavčania, ktorí otvorili skóre, keď sa v piatej minúte presadil Roman Jurák. Ten istý hráč bol na konci trnavskej akcie aj v 35. minúte, kedy doklepol puk odrazený od zadného mantinelu za chrbát Romana Dzúra. Trnavský útočník bol naďalej pri chuti a v 41. minúte počas presilovky dosiahol čistý hetrik, potom, čo prekonal Romana Dzúra po tretíkrát. Jeho tri góly dali domácim krídla. V 51. minúte už viedli nad lídrom tabuľky dokonca 5:0, keď sa presadili Dávid Okoličani a štvrtým gólom Roman Jurák, ktorý tak vyhnal Romana Dzúra z michalovskej brány. Za Michalovčanov korigoval v 53. minúte Ladislav Ščurko, no Filip Mrava prinávratil ešte v tej istej minúte Trnavčanom opäť päťgólové vedenie. Dukla už stihla iba korigovať gólmi Lušnikova a Cútta, no aj napriek tomu utrpela v "slovenskom" Ríme" hladkú prehru 3:6. 

HK Trnava - HK Dukla Michalovce 6:3 (1:0, 1:0, 4:3)
Góly: 5. Jurák (Reho), 35. Jurák (Mrázik, Schmidt), 41. Jurák (Schmidt) pres/1, 48. Okoličány (Jurák, Reho), 51. Jurák (Schmidt, Okoličány), 53. Mrava - 53. Ščurko (Schnelly), 54. Lušnikov (Polaček), 56. Cútt (Baláž).
Vylúčení: 2:5. Presilovky: 1:0. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Píšťanský - Regec, Beniač. Divákov: 185.
HK: Škorvánek - Mrázik, Reho, Mihalko, Roth, Keleši, Bohucký, Ševčík, Vojtas - Jurák, Schmidt, Okoličány - Glemba, Čunderlík, Szalay - Brzák, Hrbáčik, Lukačovič - Mrava, Kratochvíla, Kamenický.
HK DUKLA: Dzúr (51. Tkačik) - Šangin, Hančák, Kubát, M. Šterbák, Polaček, Slimák, Dolgoš - Banovský, R. Cútt, M. Baláž - Lušnikov, Z. Král, Drotár - M. Schnelly, Fajčák, Ščurko - R. Kohutiar, Verbický, Mesaroš.



Uverejnené: 30.11.2016 19:15:26 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.